Media: Κυκλοφόρησε και εντυπωσίασε η Action24Press

Λίγες ώρες και λίγα… μανταλάκια στα περίπτερα ήταν αρκετές για να αντιληφθεί κανείς ότι κάτι άλλαξε στον πολιτικό Τύπο της χώρας από το πρωί του Σαββάτου 7 Μαΐου.

Μια νέα εβδομαδιαία εφημερίδα έρχεται να καταθέσει τη δική της ξεχωριστή πρόταση στο αναγνωστικό κοινό με την πρωτοποριακή της μορφή και την εξαιρετική θεματολογία της.

Πρόκειται για την Action24Press που, όπως αναφέρει και το όνομά της, αποτελεί την έντυπη προέκταση του τηλεοπτικού σταθμού Action24 που εδώ και χρόνια έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των Ελλήνων πολιτών ως βασικός πυλώνας ψύχραιμης, εμπεριστατωμένης, αντικειμενικής και ολοκληρωμένης ενημέρωσης για την πολιτική επικαιρότητα και όχι μόνο.

Εκδότης της είναι ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού, Διονύσης Παναγιωτάκης, ενώ οι άνθρωποι που κινούν τα νήματα του εξαιρετικά ενδιαφέροντος εκδοτικού εγχειρήματος είναι οι Γιάννης Πολίτης (σύμβουλος Ενημέρωσης του ειδησεογραφικού οργανισμού), Γιώργος Κουβαράς και ο Χρήστος Μπάρλας (σύμβουλοι έκδοσης) και Γιώργος Ντουδεσκέας (διευθυντής σύνταξης).

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα καλαίσθητη έκδοση που επιμελείται ο art director Κώστας Χαροκόπος (εκ των κορυφαίων στο είδους του εδώ και χρόνια στον έντυπο Τύπο), με ιλουστρασιόν χαρτί (γεγονός στο οποίο πρέπει κανείς να σταθεί ιδιαίτερα, δεδομένου ότι βρισκόμαστε σε μια εποχή που τα περισσότερα έντυπα επιχειρούν να περιορίσουν το κόστος τους) και εξαιρετική θεματολογία.

Στο πρώτο της φύλλο η εφημερίδα κυκλοφορεί με μια σημαντική αποκάλυψη, καθώς η Action24Press φέρνει στη δημοσιότητα αδημοσίευτα έγγραφα των Panama Papers που δείχνουν πως το «Δίκτυο» του Βλαντιμίρ Πούτιν ανακάτευε εκατομμύρια δολάρια με βασικό κόμβο την Κύπρο.

Κάθε Σάββατο, λοιπόν, σε όλα τα περίπτερα της χώρας Action24Press. Όταν την πάρετε στα χέρια σας, θα καταλάβετε με την πρώτη ματιά γιατί θα γίνει άμεσα μια από τις αγαπημένες εβδομαδιαίες σας συνήθειες!

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News