Γιώργος Τράγκας: Το πόρισμα που «πάγωσε» περιουσία 100 εκ. ευρώ - Τα δάκρυα της χήρας και η μυστική συνάντηση στο αεροδρόμιο

Με ένα πόρισμα εξήντα σελίδων η Αρχή Καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες δεσμεύει την περιουσία της Μαρίας Καρρά σε Ελλάδα και εξωτερικό, έπειτα από ενδελεχή έρευνα και με τη συνδρομή αντίστοιχων ελεγκτικών αρχών στο εξωτερικό. 

Η χήρα του Γιώργου Τράγκα καλείται πλέον να αποδείξει ότι τα δεκάδες ακίνητα εντός και εκτός συνόρων, τα εκατομμύρια των καταθέσεων, οι ράβδοι χρυσού που εντοπίστηκαν, καθώς και το περιεχόμενο θυρίδων σε τραπεζικά ιδρύματα είναι καθ’ όλα νόμιμα. Ισως γι’ αυτό στο άκουσμα της είδησης, σύμφωνα με πληροφορίες, ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας στο τηλέφωνο με τον γιo του συζύγου της, Γιάννη Τράγκα. 

Το ζήτημα βέβαια από τη στιγμή που θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις, είναι αν θα το πράξει, αφού πλέον μένει μόνιμα στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στο Μαϊάμι. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο τελευταίο της ταξίδι στην Ελλάδα, προκειμένου να συναντηθεί με τους γιους του εκλιπόντος για την αποδοχή της περίφημης κληρονομιάς, επέλεξε να μείνει σε ξενοδοχείο απέναντι από το «Ελευθέριος Βενιζέλος». Απέφυγε να μεταβεί στην κατοικία της Εκάλης ή να συναντήσει κάποιους γνωστούς της, επιλέγοντας να αναχωρήσει την επόμενη μέρα για την Αμερική.   

Οπως τόνιζαν γνώστες της υπόθεσης, εκεί νιώθει πιο χαλαρή και ήρεμη, αφού παρότι λάτρευε το Μονακό, μετά τα αποκαλυπτήρια των δεκάδων ακινήτων, της ιδιόχειρης διαθήκης του συζύγου της, των εκατομμυρίων σε μετρητά και τις ράβδους χρυσού δεν ένιωθε τόσο άνετα. Πάντως, από τη στιγμή που θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις, είναι υποχρεωμένη να το κάνει.  Την ίδια στιγμή οι δύο γιοι του εκλιπόντος δεν μπορούν πλέον να αποδεχτούν την κληρονομιά μετά το πόρισμα που περιλαμβάνει σχεδιαγράμματα, καθώς και λεπτομερή όσο και αναλυτική περιγραφή των περιουσιακών στοιχείων.

Δείτε περισσότερα εδώ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News