J2US: Ποιο τεράστιο όνομα της ελληνικής δισκογραφίας «ψήνει» ο Νίκος Κοκλώνης για την κριτική επιτροπή;
Τις προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του J2US έχει ξεκινήσει ο Νίκος Κοκλώνης και η εταιρεία παραγωγής του, Barking Well και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει τουλάχιστον μία αλλαγή στην κριτική επιτροπή, καθώς όπως όλα δείχνουν, η Μαρία Μπακοδήμου μετακομίζει στον ΣΚΑΪ για να αναλάβει εκπομπή στην πρωινή ζωή του καναλιού.
Όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, «Super Κατερίνα», πρόκειται για ένα τεράστιο όνομα με το οποίο βρίσκεται σε συζητήσεις ο παραγωγός και καλός της φίλος.
«Δεν μιλάει και πολύ για το J2US μπροστά μου γιατί φοβάται μην μου ξεφύγει τίποτα στον αέρα. Δεν ξέρω αν θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο ή τον Δεκέμβριο, απλά άκουσα ένα όνομα για την κριτική επιτροπή. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ κάτι πιο κορυφαίο» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.
Διαβάστε περισσότερα στο znews.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
