Άννα Κορακάκη: Δέχτηκε απειλητικό μήνυμα από φίλο του stalker της – «Δεν μπορώ να κοιμηθώ, έχω συνεχώς εφιάλτες»

Φοβίες και «τραύματα» που δύσκολα κλείνουν έχει αφήσει στην Άννα Κορακάκη η ιστορία με τον stalker που είχε γίνει «σκιά» της για πέντε χρόνια.

Μπορεί ο 34χρονος από τη Γεωργία να καταδικάστηκε από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Καβάλας αλλά σε 5 μήνες θα κυκλοφορεί ελεύθερος. Η Ολυμπιονίκης δεν νιώθει ασφάλεια για το μέλλον της πόσο μάλλον μετά το απειλητικό μήνυμα που δέχτηκε από φίλο του δράστη.

Μιλώντας στην «Καθημερινή» η Άννα Κορακάκη παραδέχτηκε ότι έχει συνεχώς εφιάλτες και ότι επισκέπτεται ψυχολόγο για να τη βοηθήσει πάνω στο θέμα που αντιμετωπίζει.

«Δεν έχω βρει ακόμη καμία ισορροπία. Μου έχει αφήσει πολλά τραύματα. Όταν βρίσκομαι στη Δράμα γυρίζω συνεχώς και κοιτάζω πίσω μου. Είναι τρομακτικό ένα μυαλό που είναι απρόβλεπτο και αυτό μου το έδειχναν οι πράξεις του. Τα τελευταία τρία χρόνια είχε ξεφύγει. Με έναν φίλο του έφτασαν στο σημείο να προσπαθήσουν να μπουν στο διαμέρισμά μου. Πήγαινε στις δουλειές των δικών μου ανθρώπων και δημιουργούσε προβλήματα. Ερχόταν ακόμα και στο σκοπευτήριο.

Τα τελευταία δύο χρόνια δεν μπορώ να κοιμηθώ. Έχω συνεχώς εφιάλτες. Δεν θέλω να κάνω τη γενναία. Απέκτησα φοβίες που δεν τις είχα. Τον τελευταίο χρόνο πηγαίνω και σε ψυχολόγο. Πρέπει να δουλέψω αρκετά και με τους εφιάλτες του ύπνου.

Όταν μπαίνω στη θυρίδα και βρίσκομαι μπροστά στον στόχο, εκεί ηρεμώ. Εκεί είναι το σπίτι μου και δεν μπορεί να με πειράξει κανένας. Όμως, για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχω κλειδώσει την πόρτα του σκοπευτηρίου. Καταδικάστηκε για πέντε χρόνια, αλλά σε πέντε μήνες θα είναι έξω. Τι θα κάνω εγώ τότε; Ήδη ένας φίλος του μου έστειλε μήνυμα, τονίζοντάς μου ότι έκανα κακό στον φίλο του. Μου συμπαραστάθηκαν όλοι, κάτι που με συγκίνησε πολύ. Συναθλήτρια από την Πολωνία μού πρότεινε να μου διαθέσει το σπίτι της.

Μόνο μια γυναίκα που το βιώνει μπορεί να καταλάβει. Σε ό,τι αφορά την ασφάλεια, όσο υποστηρικτικό κι αν είναι το περιβάλλον σου, όταν βρεθείς σε κίνδυνο δεν μπορεί να παρέμβει το περιβάλλον. Είσαι εσύ και ο κίνδυνος. Εκεί μόνο η τύχη μπορεί να σε βοηθήσει. Εύχομαι να έχει την τύχη μαζί της».

Πηγή: Καθημερινή

 
 
 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News