ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ: «Δέχθηκα σεξουαλική επίθεση από έλληνα αθλητή όταν ήμουν 16 ετών»

Νέα καταγγελία από την Σοφία Μπεκατώρου, για σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε από μεγάλο αστέρα του Ελληνικού αθλητισμού, όταν ήταν 16 χρονών.

Η Σοφία Μπεκατώρου προχώρησε σε μια ακόμα καταγγελία σοκ, αυτή της επίθεσης από μεγάλο αστέρα του ελληνικού αθλητισμού όταν ήταν 16 ετών.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης, έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Τα Νέα», όπου έκανε γνωστό το περιστατικό, το οποίο όπως δήλωσε έχει καταθέσει ήδη στον Εισαγγελέα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στα «Νέα»:

“Το έχω καταθέσει στον εισαγγελέα, αλλά είναι δευτερευούσης σημασίας σε σχέση με αυτό που συνέβη από παράγοντα. Ήταν Σεπτέμβριος, κάναμε προπόνηση στον Πειραιά και επειδή φυσούσε πάρα πολύ δεν μπορούσαμε να βγούμε με σκάφος. Εκείνος είχε ένα τζετ σκι και μου πρότεινε να πάμε να δούμε τον καιρό. Δέχτηκα.

Κάποια στιγμή βγάζει το τζετ σκι από την πίσω πλευρά της Μαρίνας Ζέας, προσποιούμενος ότι θέλει να φτιάξει κάτι, με ρίχνει πάνω στο τζετ σκι – υπ’ όψιν ήταν 100 κιλά – και με κοιτάζει. Του λέω «τι κάνεις;». Μου απάντησε «έλα τώρα, δεν θέλεις;». Του απάντησα «όχι» και εκείνος με άφησε και επιστρέψαμε πίσω”.

Αξίζει να σημειωθεί πως για το θάρρος της, ύστερα από τις σοβαρές αυτές καταγγελίες, η Ελληνίδα Αθλήτρια έγινε δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο προεδρικό μέγαρο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News