Γέλενα Καρλέουσα: Πληρώνουν την πρώην του Βράνιες για να... μην τραγουδήσει

Κάτοικοι του Λέσκοβατς ξεκίνησαν έρανο προκειμένου να πληρώσουν την Γέλενα Καρλέουσα να… μην τραγουδήσει στην πόλη τους!

H πρώην του Όγκνιεν Βράνιες (και άλλων επώνυμων) έχει κλείσει εμφάνιση στο Λέσκοβατς που είναι μια μικρή πόλη 65.000 κατοίκων στη νότια Σερβία έναντι του ποσού των 20.000 ευρώ. 

Οι πολίτες θεώρησαν υπερβολικό το ποσό τονίζοντας ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα για τα οποία μπορεί να διατεθούν αυτά τα χρήματα και ξεκίνησαν μια καμπάνια στο Facebook για να συγκεντρώσουν τα 20 χιλιάδες ευρώ.

Σκοπεύουν όπως λένε να τα προσφέρουν στην Καρλέουσα για να μην τραγουδήσει και σε περίπτωση που δεν τα δεχθεί θα δοθούν για ανθρωπιστικούς σκοπούς.

Έγινε μεγάλος θόρυβος στην πόλη και ο δήμαρχος βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Ωστόσο τάχθηκε υπέρ της Καρλέουσα κι έκανε λόγο για αντιπολιτευτικές κορώνες.

Και για να πείσει ότι η αμοιβή της Καρλέουσα δεν είναι υπερβολική άρχισα να απαριθμεί κασέ καλλιτεχνών πολύ υψηλότερα από της Γέλενα. Που δεν έχουν ενάμιση με δύο εκατομμύρια followers, όπως αυτή. 

Δείτε video clip με την Γέλενα Kαρλέουσα 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News