Viral Βίντεο: Ο Γιούρι Γκέλερ προειδοποιεί τον Πούτιν: «Με τη δύναμη του μυαλού μου θα σταματήσω τον πόλεμο»

Ο διάσημος πνευματιστής και ταχυδακτυλουργός Γιούρι Γκέλερ έστειλε σαφές μήνυμα στον Βλαντιμίρ Πούτιν ότι θα χρησιμοποιήσει τη δύναμη του μυαλού του, προκειμένου να αποτρέψει έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο και να βοηθήσει την ανθρωπότητα.

Αποφασισμένος να παρέμβει, προκειμένου να βοηθήσει την ανθρωπότητα να αποφύγει έναν τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, είναι ο Γιούρι Γκέλερ, ο οποίος μάλιστα σε βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter προειδοποιεί τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Βρετανο-Ισραληνινός πνευματιστής και ταχυδακτυλουργός, ο οποίος έγινε γνωστός για τα κουτάλια που λυγίζει με το μυαλό του, ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter ένα βίντεο με τον ίδιο να καλεί τον Πούτιν να μιλήσουν για το ενδεχόμενο πυρηνικού πολέμου.

«Έχω μια προειδοποίηση για σένα Πούτιν», ήταν το μήνυμα που έστειλε στον Ρώσο πρόεδρο και ενώ στο βίντεο φαίνεται στο βάθος ο ηγέτης του Κρεμλίνου με ένα σύννεφο πυρηνικής έκρηξης. Νωρίτερα ο Γκέλερ είχε δημοσιεύσει μια επιστολή στον Πούτιν που έγραφε: «Θα χρησιμοποιήσω το τελευταίο μόριο της δύναμης του μυαλού μου για να σε αποτρέψω να εξαπολύσεις πυρηνική επίθεση».

Δείτε τη συνέχεια στο in.gr

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News