Στάθης Σχίζας: Απαντά στα σχόλια για τις «χλιδάτες διακοπές χιλιάδων ευρώ» με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

«Κακώς μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία να απολογηθώ». Η απάντηση του Στάθη Σχίζα στις επιθέσεις που δέχεται…

Ο Στάθης Σχίζας αποφάσισε να απαντήσει τα επικριτικά σχόλια που δέχεται τις τελευταίες μέρες κάτω από τις φωτογραφίες του στα social media. Αυτά αφορούν τα πολυτελή ξενοδοχεία στα οποία πηγαίνει με την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και το πώς διαχειρίζεται το έπαθλο του Survivor.

«Καλησπέρα σας και εύχομαι να περνάτε καλά. Βλέπω διάφορα κακοπροαίρετα σχόλια που γράφετε ορισμένοι χωρίς να ξέρετε και χωρίς να σας πέφτει λόγος. Κακώς μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία να απολογηθώ για το τι κάνω μόνο και μόνο γιατί προσβάλλομαι από κάποια σχόλια κι εγώ και η σύντροφός μου. Αρχικά μερικοί λέτε για τις χλιδάτες διακοπές χιλιάδων ευρώ και τα χρήματα που μου τρώει η Αλεξάνδρα», ξεκινά το μακροσκελές κείμενο του επιχειρηματία.

Για το ότι δεν κάνει διακοπές με την κόρη του: «Δεύτερον αναφέρετε το ότι δεν κάνω διακοπές με το παιδί μου χωρίς να ξέρετε τι συμβαίνει στο σπίτι του κάθε ανθρώπου το οποίο είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα… Αν παρατηρήσατε η κόρη μου δεν ήρθε στον τελικό… Αν σκεφτείτε λίγο καλύτερα θα βρείτε και τις απαντήσεις…»

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News