Γιώργος Μάγκας: «Με έπαιρναν τηλέφωνο και έκλαιγαν, δεν επιτρέπεται ρε Μπιμπίλα»

Youtube

Ο βιρτουόζος του κλαρίνου μίλησε για την αναστάτωση από την ψευδή είδηση ότι πέθανε.

Ζει και βασιλεύει ο Γιώργος Μάγκας, ο οποίος μίλησε ζωντανά στις ενημερωτικές εκπομπές των καναλιών το πρωί της Παρασκευής. Ο βιρτουόζος του κλαρίνου αναφέρθηκε στην αναστάτωση που δημιουργήθηκε έπειτα από την ανάρτηση που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας, τον οποίο είχαν πληροφορήσει ψευδώς ότι ο Γιώργος Μάγκας πέθανε.

«Με έπαιρναν τηλέφωνο και κλαίγανε, τους μιλούσα εγώ και δεν το πίστευαν ότι είμαι ζωντανός, δεν σταμάτησε να χτυπάει το τηλέφωνο», ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Καλημέρα σας ευχαριστώ τους δημοσιογράφους αλλά ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν έφτιαξε καλά πράγματα. Δεν ξέρω που το βρήκε, αυτόν πρέπει να ρωτήσετε. Στενοχώρησε όλη την Ελλάδα. Έπαιρναν τηλέφωνο μέχρι τις 1 τη νύχτα και ρωτούσαν Γιώργο είσαι εσύ;

Με πήρε τηλέφωνο και ζητούσε συγγνώμη. Δεν μου είπε που τον βρήκε. Εγώ τα έχω με τον Μπιμπίλα γιατί δεν είπε που το βρήκε. Ποιος σου το είπε κι έγραψες μέσα τέτοια κουβέντα ότι έχω πεθάνει. Να μη σταματά το τηλέφωνο μέχρι από την Γερμανία και την Αμερική», είπε ο μουσικός ο οποίος είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News