Βασιλιάς Κάρολος Γ': Η viral στιγμή που ζητά από τον βοηθό του να μαζέψει το τραπέζι

Eurokinissi

Παρά το γεγονός πως η Διακήρυξη της Διαδοχής μεταδόθηκε για πρώτη φορά live, μία κίνηση του Καρόλου ήταν αυτή που σχολιάστηκε όσο τίποτα άλλο.

Viral έγινε ένα περιστατικό με τον πρίγκιπα Κάρολο, την ώρα που υπέγραφε χτες το μεσημέρι τη Διακήρυξη της Διαδοχής με την οποία έγινε και επίσημα ο νέο βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου μετά τον θάνατο της 96χρονης μητέρας του, βασίλισσας Ελισάβετ.

Παρά το γεγονός πως η Διακήρυξη της Διαδοχής μεταδόθηκε για πρώτη φορά live, μία κίνηση του Καρόλου ήταν αυτή που σχολιάστηκε όσο τίποτα άλλο.

Συγκεκριμένα ο νέος βασιλιάς συγκέντρωσε πάνω του όλα τα βλέμματα με μία μόνο κίνηση, όταν ξαφνικά έκανε μία έντονη χειρονομία σε έναν από τους βοηθούς του.

Καθώς δηλαδή πήγαινε να υπογράψει την ιστορική διακήρυξη, ο βασιλιάς έκανε μανιωδώς νόημα σε έναν βοηθό να μετακινήσει ένα κουτί με μία πένα και ένα μελανοδοχείο, που του είχαν χαρίσει οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι, που τον εμπόδιζαν να υπογράψει.

Χαμός στο Twitter

Οι θεατές περιέγραψαν το τραπεζάκι ως «πολύ μικρό» για το τεράστιο έγγραφο, με τα σχόλια στα social media να παίρνουν… φωτιά.

Οι χρήστες του Twitter δεν το άφησαν ασχολίαστο, με αποτέλεσμα το βίντεο να έχει συγκεντρώσει χιλιάδες αντιδράσεις και σχόλια. «Ο υπηρέτης πρέπει να καθαρίσει το γραφείο μου για μένα. Δεν μπορεί να περιμένουν από μένα να μετακινήσω τα πράγματα» έγραψε ένας χρήστης, «Πρώτη μέρα στη δουλειά και έχει ήδη βαρεθεί. ΧΑΧΑΧΑ», έγραψε άλλος.

Πηγή: in.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News