Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έδωσε το απόλυτο spoiler για τη συνέχεια

Ποιος σκότωσε τον Χαράλαμπο;

Ο Γιάννης Τσορτέκης, ο βάναυσος Χαράλαμπος και σύζυγος της εκπληκτικής Μαρία Καβογιάννη, αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο στο έβδομο επεισόδιο του Maestro, το οποίο καθήλωσε για ακόμα μια φορά τους τηλεθεατές.

Όπως και στα προηγούμενα επεισόδια, έτσι και σε αυτό ο ηθοποιός αποθεώθηκε για την ερμηνεία του, ενώ στο Twitter ξεκίνησαν ήδη τα στοιχήματα για την δολοφονία του -όπως ήταν αναμενόμενο- επικράτησε ένας μικρός πανικός με τα σχόλια.

Ο ίδιος ο δημιουργός, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, έδωσε όμως το απόλυτο spoiler για το τέλος και την…επιστροφή του Χαράλαμπου και του Maestro.

Η Μαρία Καβογιάννη και ο μεγάλος γρίφος

To εν λόγω επεισόδιο περιελάμβανε flashback στην παιδική ηλικία του Χαράλαμπου. Με αυτόν τον τρόπο, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιχειρεί να εξηγήσει ατον απάνθρωπο χαρακτήρα, κοιτώντας παράλληλα μέσα από την κλειδαρότρυπα σε όλα τις παθογένειες της ελληνικής οικογένειας, που δυστυχώς ακόμη υπάρχουν.

Ένας βίαιος πατέρας, μία μητέρα που αποφάσισε να φύγει μακριά για να γλιτώσει και ένα παιδί που βίωσε τη φρίκη δίπλα σε έναν «πατέρα» και νιώθωντας μοναξιά και μίσος για τους γύρω του και κυρίως για τις γυναίκες.

Μάλιστα, χθες είχαμε και την πρώτη ερωτική σκηνή Κλέλιας και Χριστόφορου στο αυτοκίνητο. Στη συνέχεια, σε άλλη σκηνή είδαμε τον Χαράλαμπο να απειλεί τον Ορέστη πως αν συνεχίσει να μπλέκεται στα πόδια του, θα πει σε όλους ότι τον έχει δει να «βάζει την κόρη του Φάνη στο αυτοκίνητό του».

Όμως, η απόλυτη σκηνή του επεισοδίου, ήταν εκείνη που δείχνει τον Χαράλαμπο ως έφηβο να αφήνει τον βίαιο πατέρα του να πεθάνει από ανακοπή και να πέφτει στη θάλασσα, αλλά και εκείνη στο τέλος και με το γιο του, να συμμετέχει στη δολοφονία του, επίσης στη θάλασσα.

Από το πρώτο επεισόδιο, βλέπουμε από μία σκηνή του 9ου και τελευταίου επεισοδίου, όπου δολοφονείται ο Χαράλαμπος. Μέχρι τώρα έχουμε δει την συμμετοχή στο φόνο των: Παπακαλιάτη, Μουρατίδη, Στεφανίας Γουλιώτη και Γιώργου Μπένο. Στο επόμενο θα δούμε και τον Αντίνοο Αλμπάνη!

Το απόλυτο spoiler

Στο podcast που ακολούθησε του επεισοδίου, ο Χριστόφορος συνομίλησε με τον αριστουργηματικό Γιάννη Τσορτέκη, ο οποίος εκτός από την σκηνή της δολοφονίας όπου έμεινε κάτω από το νερό για 40 λεπτά με δύτες να του δίνουν οξυγόνο και τον ίδιο τον Παπακαλιάτη να έχει τρελαθεί από την αγωνία του για την εξέλιξη της σκηνής, δήλωσε ενθουσιασμένος για τη συμμετοχή του στη σειρά.

«Όταν διάβασα το σενάριο μου σφίχτηκε το στομάχι μου για το ρόλο μου. Και το μοιράστηκα με τον Χριστόφορο για να ξέρει πως αισθάνομαι. Στην σκηνή της βιαοπραγίας μου σφίχτηκε δύο φορές».

Μάλιστα, σε ερώτηση προς τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, αν του είναι δύσκολο που θα αποχωριστεί τον ηθοποιό, εκείνος έκανε την μεγάλη έκπληξη με την απάντησή του και έδωσε το απόλυτο spoiler: «Κάτσε περίμενε… δεν ξέρουμε (αν θα τον αποχωριστώ), σενάριο είναι. Δεν το ξέρει ούτε και ο ίδιος, τώρα του το λέω».

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αποκαλυπτική συνέντευξη του… Maestro στο Down Town

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος είναι πλέον συνηθισμένος στο να δημιουργεί ταινίες και σειρές που γίνονται talk of the town, δίνει μια πολύ διαφορετική συνέντευξη και απαντάει σε όλα όσα… θα θέλατε να τον ρωτήσετε εσείς.

Στο περιοδικό Down Town, το οποίο κυκλοφορεί το Σάββατο με την εφημερίδα «Τα Νέα», ο… Maestro απαντά σε ερωτήσεις 19 συμπρωταγωνιστών του.

Οι φίλοι του, αυτοί που τον γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα, αποφάσισαν να κάνουν το δικό τους «ερωτηματολόγιο» με τον ίδιο να απαντά «challenge accepted».

Πρόκειται για τους ανθρώπους, με τους οποίους είτε ως σκηνοθέτης, είτε ως συμπρωταγωνιστής, είτε και τα δυο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει μεγαλουργήσει στην μικρή και στην μεγάλη οθόνη.

«Χριστόφορε, βλέπω σε σένα έναν άνθρωπο που αφήνει το φως να τον κυριεύει και να το επιστρέφει σ’ εμάς απλόχερα. Μας χρωστάς και σκοτάδια;» τον ρωτά η Χάρις Αλεξίου.

«Τα σκοτάδια μου προσπαθώ να τα κρατάω για μένα και να τα φωτίζω μέσα από όλους εσάς» απαντά εκείνος.

Ακόμα, σε ερώτηση της Μαρίας Καβογιάννη αποκαλύπτει ότι, σε ταινία που αφορά τη ζωή του, θα ήθελε να τον υποδυθεί ο Daniel Day-Lewis.

Σε ερώτηση της μούσας του, Κλέλιας Ανδριολάτου, τι θα ευχόταν ο μικρός Χριστόφορος, στον Χριστόφορο σήμερα με αφοπλιστική ειλικρίνεια απαντά: «Να μην αγχώνεται τόσο πολύ και να χαλαρώνει λίγο γιατί είναι κρίμα να μην προλαβαίνει να ευχαριστηθεί κάποιες στιγμές».

Επιπλέον, στη συνέντευξη απαντά και στην ερώτηση… φωτιά του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη «ποιανού ήταν το παιδί» στο «Να με προσέχεις», καθώς και στο γιατί έβαζε συνέχεια την Θέμιδα Μπαζάκα να παίζει τη μητέρα του.

Πηγή: in.gr

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News