Σωτήρης Καλυβάτσης: «Είδα τη Σοφία στο πάτωμα και τον Μάνο…»

Σε ό,τι αφορά την δικαστική διαμάχη της Σοφίας Παυλίδου με τον Μάνο Παπαγιάννη δήλωσε πως ο ίδιος ήταν αυτήκοος μάρτυρας στο συμβάν

Καλεσμένος στην παρέα του «Χαμογέλα και Πάλι!» ήταν ο ηθοποιός Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Άντρες με τα όλα τους» στο θέατρο Βέμπο.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως μετά από κάθε πρόβα, οι πρωταγωνιστές συνεχίζουν με μάθημα χορού. «Το τι γκρίνια υπήρχε στις αρχές δεν το διανοήστε» δήλωσε, σημειώνοντας ωστόσο πως ήταν κάτι που τον βοήθησε στο να βρίσκεται σε φόρμα.

Είπε πως είναι πολύ χαρούμενος για το έργο και για το γεγονός πως το κοινό αλλά και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές φεύγουν με χαμόγελο.

Ερωτώμενος για την παιδική του ηλικία ανέφερε: «Μικρός ήμουν σκανδαλιάρης αλλά και ντροπαλός μέχρι να προσαρμοστώ στον χώρο». Παράλληλα, σημείωσε πως το μικρόβιο της υποκριτικής το είχε από τότε.

Σχετικά με την τηλεόραση δήλωσε πως ποτέ δεν τον γοήτευσε. Περιέγραψε πως η συμμετοχή του στους ΑΜΑΝ με τον Αντώνη Κανάκη, ήρθε όταν ο Αντώνης Παραράς επισκέφτηκε με την κάμερα της ΕΡΤ την κατασκήνωση στην οποία εργαζόταν.

Στην ερώτηση εάν έχει κάποιο παράπονο από τον χώρο της δουλειάς του απάντησε: «Το παράπονο μου είναι από τον κόσμο που έρχεται στο θέατρο και μας τιμά και χαιρόμαστε για αυτό, αλλά αυτό με τα κινητά είναι κουλό» τόνισε αναφερόμενος στη χρήση κινητού από τους θεατές την ώρα των παραστάσεων.

Σε ό,τι αφορά την δικαστική διαμάχη της Σοφίας Παυλίδου με τον Μάνο Παπαγιάννη δήλωσε πως ο ίδιος ήταν αυτήκοος μάρτυρας στο συμβάν. «Ανέβηκα ακριβώς μετά το συμβάν, είδα τη Σοφία στο πάτωμα, τον Μάνο από πάνω…» περιέγραψε.

Και συνέχισε: «Άκουσα τη Σοφία (Παυλίδου) να ουρλιάζει και τον Μάνο Παπαγιάννη να χτυπάει την πόρτα».

Κατέληξε, υπογραμμίζοντας πως η ουσία σε όλο αυτό είναι ότι κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παραβιάζει τον χώρο του άλλου.

Πηγή: in.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News