Ακούστε Live: Sportday Weekend στον ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 με το μεγάλο φινάλε του Μουντιάλ!

Sportday.gr

Ακούστε τώρα ζωντανά την εκπομπή “SportDay Weekend” με τον Δημοσθένη Καρμοίρη στον ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και ζήστε στο ρυθμό του φινάλε του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Κάθε Σαββατοκύριακο από τις 18.00 ο κόουτς Δημοσθένης Καρμοίρης συντονίζει όλους τους παίκτες της ομάδας της Sportday και σας μεταφέρει τον πιο ιδιαίτερο σχολιασμό της αθλητικής επικαιρότητας στο ελληνικό ραδιόφωνο. Sportday weekend!

Συνδεθείτε τώρα με τον ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM και ζήστε στους ρυθμούς του τελευταίου Σαββατοκύριακου ενός συναρπαστικού Μουντιάλ που κορυφώνεται το απόγευμα της Κυριακής με την τιτανομαχία Κιλιάν Εμπαπέ – Λιονέλ Μέσι με φόντο την κορυφή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου σε έναν τελικό Γαλλίας – Αργεντινής που θα μείνει στην ιστορία.

Όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, οι μεγάλοι πρωταγωνιστές, όσα ζήσαμε σ’ αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, οι προβλέψεις της τελευταίας στιγμής, ο μικρός τελικός Κροατίας – Μαρόκου, όλα σε ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στη γιορτή του ποδοσφαίρου, αλλά όχι μόνο.

Ακούστε ακόμη την αποτίμηση της επιστροφής των ελληνικών ομάδων στα επίσημα παιχνίδια και τις εντυπώσεις που άφησαν οι «μεγάλοι» στους αγώνες κυπέλλου που έδωσαν μεσοβδόμαδα.

Και φυσικά, όπως κάθε Σαββατοκύριακο, ζήστε όλη την αθλητική επικαιρότητα της ημέρας με την ξεχωριστή ματιά της SportDay.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News