Super League 2: Πλέον δεν μιλάμε για παρωδία, αλλά για ξεδιάντροπη αλητεία

Αδιανόητες διαιτητικές αποφάσεις που προκαλούν τη νοημοσύνη κάθε υγιούς φιλάθλου τίναξαν στον αέρα το παιχνίδι της Καλλιθέας με τον Ολυμπιακό Β’. Σε μια χυδαία επίδειξη δύναμης του συστήματος που λυμαίνεται την ΕΠΟ, απέναντι στις καταγγελίες των «ερυθρόλευκων». Αποχώρησε η ομάδα του Γιάννη Οκκά στην ανάπαυλα.

Δεν έχουν τέλος τα σκάνδαλα στη Super League 2. Απίθανα πράγματα συνέβησαν και στο σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στην Καλλιθέα και τον Ολυμπιακό Β’, με αποτέλεσμα να τιναχθεί στον αέρα. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν βγήκαν στο γήπεδο έπειτα από την ανάπαυλα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του Παπακωνσταντίνου και των βοηθών του!

Οι αδιανόητες αποφάσεις του ρέφερι και των βοηθών του, είχαν ως αποτέλεσμα να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι με «καραμπινάτο» οφσάιντ (14′), ενώ λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους ακυρώθηκε πεντακάθαρο γκολ της ομάδας του Γιάννη Οκκά ως… χέρι, μόνο που το χέρι έγινε από παίκτη της Καλλιθέας κι όχι από παίκτη του Ολυμπιακού!

Λέξεις όπως… σφαγή, χειρουργείο κι όλα τα συναφή, είναι φτωχές για να περιγράψουν ό,τι έγινε νωρίτερα στο «Ελ Πάσο»! Σε μια χυδαία επίδειξη δύναμης του συστήματος που λυμαίνεται την ΕΠΟ, οι διαιτητές όχι απλά αλλοίωσαν το αποτέλεσμα, σε ένα ακόμη παιχνίδι, αλλά το έκαναν με τον πλέον ξεδιάντροπο τρόπο, μιας και οι δύο φάσεις είναι πεντακάθαρες και οι αποφάσεις θα έπρεπε να είναι οι ακριβώς αντίθετες!

Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού ότι ο Κυνηγόπουλος που σκοράρει για να πετύχει το 1-1 στο 14ο λεπτό είναι σε εμφανή θέση οφσάιντ!

Με αυτό το γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει σε καμία περίπτωση, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν και λίγο αργότερα πήραν κεφάλι στο σκορ, ανατρέποντας το αρχικό πλεονέκτημα της ομάδας του Πειραιά. Τα «εγκλήματα», ωστόσο, δεν σταμάτησαν εδώ.

Λίγο πριν από το φινάλε του ημιχρόνου, οι «ερυθρόλευκοι» έφεραν ξανά το παιχνίδι στα ίσια με αυτογκόλ του Ευαγγέλου. Ο πρώτος βοηθός σήκωσε τη σημαία υποδεικνύοντας χέρι παίκτη του Ολυμπιακού (Στρέζος), ενώ η μπάλα έχει βρει στο χέρι παίκτη της Καλλιθέας, πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα. Περίπτωση οφσάιντ δεν υπήρχε κι ενώ το γκολ έπρεπε να μετρήσει, ακυρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες! Η απόλυτη ντροπή…

Η πέρα από κάθε λογική απόφαση του διαιτητή και του βοηθού να ακυρώσει ένα πεντακάθαρο γκολ, ενώ νωρίτερα είχε μετρήσει ένα ανύπαρκτο, ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους «ερυθρόλευκους». Δείτε το βίντεο με τα -δικαιολογημένα- παράπονα:

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, οι παίκτες του Ολυμπιακού Β’ δεν επέστρεψαν από το γήπεδο έπειτα από την ανάπαυλα του ημιχρόνου, με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί μερικά λεπτά αργότερα…

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News