Βιασμός 15χρονου: Υποψίες ότι πρόκειται για οπαδικά αντίποινα

Pixabay

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού 15χρονου. Το οπαδικό σενάριο και η υπόθεση από το παρελθόν όταν οπαδός τότε είχε «τιμωρηθεί» από τους οπαδούς άλλης ομάδας με ομαδικό βιασμό.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δράση των 8 ανηλίκων που κατηγορούνται για συστηματικό βιασμό 15χρονου μαθητή.

Αύριο Τρίτη θα οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή ανηλίκων, που χειρίζεται την υπόθεση, οι δύο από τους έξι συλληφθέντες, οι οποίοι είχαν ζητήσει και είχαν πάρει περαιτέρω προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσουν τις απολογίες τους. Τρεις έχουν ήδη προφυλακιστεί και ένας είναι εκτός με περιοριστικούς όρους, καθώς δεν είχε συμπληρώσει τα 15 έτη.

Για ακόμα δύο άτομα, τα οποία βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στην ποινική δικογραφία, δύο αγόρια ηλικίας 15 και 16 ετών, αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Αν και για τον έναν υπάρχει η πληροφόρηση ότι μάλλον έχει διαφύγει στη γειτονική Αλβανία. Ο δικηγόρος της οικογένειας λέει ότι το παιδί κρύβεται καθώς έχει στοχοποιηθεί χωρίς να φταίει και φοβάται ακόμα και για τη ζωή του.

Όπως ανέφερε η ΕΡΤ, στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται επίσης τέσσερα κορίτσια, τα οποία με βάση την κατάθεση του 15χρονου φέρεται να βρίσκονταν μπροστά τη στιγμή του μαρτυρίου, του ομαδικού βιασμού του και της καταγραφής του σε βίντεο από κινητά τηλέφωνα. Θα εξεταστούν τα συγκεκριμένα κορίτσια, καθώς δεν φαίνεται να έκαναν τίποτα προκειμένου να αποτρέψουν τη συγκεκριμένη φρικιαστική πράξη.

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους τουλάχιστον δύο βίντεο που έχουν καταγράψει ανήλικοι και τα εξετάζουν προσεκτικά. Ο δικηγόρος του ενός έβαλε στη συζήτηση το ζήτημα να μην είχε να κάνει με σεξουαλικό πειραματισμό, αλλά με οπαδικά θέματα. Στέκεται σε δύο φράσεις που ακούγονται στο βίντεο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχει να κάνει με οπαδικά αντίποινα, με συμπλοκές που έχουν γίνει κατά το παρελθόν, με ένα περιστατικό πριν από αρκετές δεκαετίες που είχε γίνει σύνθημα, όπου ένας οπαδός τότε είχε “τιμωρηθεί” από τους οπαδούς άλλης ομάδας με ομαδικό βιασμό.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News