Επικαιρότητα: Οι 9 Ελληνίδες που ξεχώρισαν το 2022 - Ποιες αθλήτριες είναι στη λίστα

Απασχόλησαν την επικαιρότητα, αλλά και τις καθημερινές μας συζητήσεις.

To τέλος κάθε χρονιάς είναι μια αφορμή για ανασκόπηση. Συνηθίζουμε να ανατρέχουμε σε όλα τα μεγάλα γεγονότα που συνέβησαν καταμετρώντας επιτυχίες, συγκινήσεις, μαθήματα και απώλειες.

Το 2022 ήταν, κατά γενική ομολογία, μία δύσκολη χρονιά. Η ανθρωπότητα κλονίστηκε από σκάνδαλα, πολέμους, συνέπειες της κλιματικής αλλαγής, υγειονομικές και οικονομικές κρίσεις.

Αποχαιρετώντας όμως την χρονιά που φεύγει έχουμε να θυμόμαστε και αυτά που μας κάνουν να χαμογελάμε. Τους ανθρώπους που μας έδωσαν έμπνευση, μας γέμισαν ελπίδα, μας συγκίνησαν και μας έκαναν να βάλουμε νέους στόχους.

Το okmag συγκέντρωσε παρακάτω μία λίστα με τις γυναίκες που ξεχωρίσαμε μέσα στο 2022. Ελληνίδες που απασχόλησαν την επικαιρότητα αλλά και τις καθημερινές μας συζητήσεις.

Οι Ελληνίδες που ξεχωρίσαμε μέσα το 2022

Χάρις Αλεξίου

Η συμμετοχή της στο Maestro μας έκανε τους τελευταίους μήνες του 2022 να μιλάμε συχνά για το υποκριτικό της ταλέντο. «Χαρούλα μου είσαι το δώρο μου που γεμίζεις τα μάτια μου με το φως σου… σκορπάς το θείο σου ταλέντο απλόχερα και μοναδικά. Είναι τιμή μου που παίζω μαζί σου» έγραψε η συμπρωταγωνίστριά της Μαρία Καβογιάννη.

Μας έκανε πολλές φορές να γελάσουμε μέσα από τα επεισόδια της σειράς υποδυόμενη την γιαγιά Χάρις. Μάλιστα, το ιδιαίτερο χιούμορ της ηρωίδας της είναι κάτι που την χαρακτηρίζει και στην προσωπική της ζωή. Πλέον θα το θαυμάσει και ολόκληρος ο πλανήτης αφού θα την δει στο Netflix αφού το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι η πρώτη ελληνική σειρά που εντάσσεται στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Περισσότερα στο okmag.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News