Άλκης Καμπανός: Μπορεί αυτή η εικόνα να γίνει κανόνας και όχι εξαίρεση;

Eurokinissi

Η πορεία σιωπής για τον Άλκη μας θύμισε πως πρέπει να είναι ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο. Νύχτα μνήμης και περισυλλογής για τη Θεσσαλονίκη.

Αχτίδα φωτός και αισιοδοξίας μέσα από μια δυνατή εικόνα. Το παρόν και το μέλλον με κασκόλ του Άρη και του ΠΑΟΚ δίπλα δίπλα. Κανείς δεν έχει να χωρίσει τίποτε και με κανέναν. Η άγρια δολοφονία του ‘Αλκη και ο άδικος θάνατος του ας αποτελέσει σύμβολο αλλαγής για όλους μας.

H σιωπηρή πορεία στη μνήμη του Άλκη φτάνει στον Λευκό Πύργο και καταγράφεται από drone της Δομής “Εις το όνομα του Άλκη”

Δυνατά μηνύματα στην πορεία για τον Άλκη. Κανείς δεν θα ξεχάσει. Κανείς δεν πρέπει να ξεχάσει.

Αρης παίκτες πορεία

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη από νωρίς βρέθηκαν στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός και ακολούθησαν την πορεία. Ο Χουλιάν Κουέστα, ο Γιάκουμπ Μπράμπετς και ο Βλάντι Νταρίντα με τα κεριά στο χέρι, μαζί με τον Τόλη Τερζή, συνεργάτη του Άλαν Πάρντιου στην τεχνική ηγεσία.

Οι μικροί ποδοσδφαιριστές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη δίπλα στα σκαλοπάτια που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του ο Άλκης. Ένα κερί και μια προσευχή…

Νωρίς το πρωί το τμήμα Πυγμαχίας του ΠΑΟΚ με αγόρια και κορίτσια βρέθηκε στο τρισάγιο στη μνήμη του Άλκη.

Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Άρη αφήνουν λίγα λουλούδια στο μνημείο του Άλκη. Σε πρώτο πλάνο Βένος, Κολτσίδας, Σπυρίδων, Κατσιαρός.

Και οι γονείς στην πρώτη γραμμή. Ο Άλκης πρέπει να γίνει σύμβολο και αύρα αλλαγής.

Έφηβοι Αθλητές μπάσκετ του Άρη, του ΠΑΟΚ, του Ηρακλή και της ΧΑΝΘ σχηματίζουν το όνομα του Άλκη με κεριά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News