Ακούστε Live: Sportday Weekend με τον Δημοσθένη Καρμοίρη στον ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1

Sportday.gr

Ακούστε live από τις 18.00 έως τις 00.00 την εκπομπή “SportDay Weekend” στον ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM με όλο το παρασκήνιο της αθλητικής επικαιρότητας.

Κάθε Σαββατοκύριακο από τις 18.00 μέχρι τα μεσάνυχτα ο κόουτς Δημοσθένης Καρμοίρης συντονίζει όλους τους παίκτες της ομάδας της Sportday και σας μεταφέρει τον πιο ιδιαίτερο σχολιασμό της αθλητικής επικαιρότητας στο ελληνικό ραδιόφωνο. Sportday weekend!

Αναλύσεις, σχόλια, παρασκήνια, όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν μπροστά και πίσω από τις τηλεοπτικές κάμερες σε ένα εβδομαδιαίο αθλητικό ραδιοφωνικό ραντεβού, αλλιώτικο απ’ όσα έχετε συνηθίσει.

Ακούστε απόψε: Το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού και όλα όσα γίνουν στην Τούμπα, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος μιας εξαιρετικά κρίσιμης αναμέτρησης για τη μάχη του τίτλου στη Super League.

Όσα συμβούν στην εκτός έδρας δοκιμασία της ΑΕΚ στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο και την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο με τη Λαμία.

Το παρασκήνιο της λύσης της συνεργασίας του Άρη με τον Άλαν Πάρντιου.

Και φυσικά όλη η αγωνιστική δράση του Σαββάτου εντός και εκτός ελληνικών συνόρων, με την ξεχωριστή ματιά της ομάδας της SportDay.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News