Κούγιας στη δίκη Καμπανού: «Πιθανότατα θα τελειώσει νωρίς γιατί με επέλεξαν τα δοκάρια του Ατρομήτου να τα υπερασπιστώ»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τις εξελίξεις στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Ατρόμητου με την ΑΕΚ, χαρακτηρίζοντας παράλληλα το ποδόσφαιρο «έρμαιο κακοποιών και στοιχηματζίδων».

Ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου διεξάγεται η 6η ημέρα της δίκης για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Κατά την παρουσία του στο Μικρό Ορκωτό Δικαστήριο της πόλης, τόνισε την κρισιμότητα της κατάθεσης των αστυνομικών, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην υπόθεση του Ατρόμητου.

«Σήμερα η δίκη μπαίνει σε ένα πολύ σοβαρό στάδιο με τις καταθέσεις των αστυνομικών. Ο επόμενος μάρτυρας ίσως είναι ο σοβαρότερος από τα αποδεικτικά στοιχεία τα οποία έχουν υποκειμενικό ενδιαφέρον(…) Οι αυτόπτες μάρτυρες ήταν κατηγορηματικοί ότι συμμετείχαν όλοι οι κατηγορούμενοι αλλά το δικαστήριο είναι αυτό που θα βρει τον ακριβή αριθμό συμμετοχής», είπε αρχικά.

Συγκεκριμένα για την υπόθεση του Ατρόμητου, ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε σχετικά:

«Έχω ένα κώλυμα και η δίκη πιθανότητα θα τελειώσει νωρίς διότι θα το πω με χιούμορ, με επέλεξαν τα δοκάρια του Ατρομήτου να τα υπερασπιστώ. Έτσι θα πρέπει να βρίσκομαι στη 1.30 στην Αθήνα. Είναι μια σημαντική δίκη γι’ αυτή την κορυφαία κοινωνική εκδήλωση το ποδόσφαιρο που δυστυχώς έχει καταντήσει έρμαιο κακοποιών και στοιχηματζίδων».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News