Media: Η ευχάριστη έκπληξη της ολοκληρωμένης ενημέρωσης λέγεται ONE Channel!

One Channel

Με γεγονότα όπως η τραγωδία των Τεμπών να μας θυμίζουν πόσο σημαντική είναι η ψύχραιμη, αντικειμενική και ολοκληρωμένη ενημέρωση των τηλεθεατών, το ONE Channel δείχνει να κερδίζει ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών.

Τι χρειάζεται μια χώρα – περισσότερο από ποτέ – σε στιγμές δοκιμασίας σαν αυτές που βιώνει η ελληνική κοινωνία μετά την τραγωδία των Τεμπών; Ολοκληρωμένη και νηφάλια ενημέρωση με σεβασμό στον πόνο συνανθρώπων μας που θρηνούν την απώλεια αγαπημένων τους προσώπων και με σεβασμό στην δεδομένη επιθυμία όλων των Ελλήνων να βλέπουν τα media αρωγό μιας συνολικής προσπάθειας βελτίωσης της καθημερινότητας και της ζωής του.

Και σε έναν κόσμο που ισορροπεί πολλές φορές σε ακραίες συμπεριφορές και συναισθήματα η ψυχραιμία μοιάζει ολοένα και πιο δυσεύρετη και στην ελληνική τηλεόραση. Το ONE Channel, όμως, έρχεται να μας θυμίσει αξίες της αληθινής δημοσιογραφίας που έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Και το τηλεοπτικό κοινό δείχνει ότι τις έχει ανάγκη. Κι όταν τις βρίσκει, τις επιβραβεύει!

Είναι χαρακτηριστικό ότι την Πέμπτη 2 Μαρτίου το ONE έφτασε σε τηλεθέαση 4,3% (που μεταφράζεται σε 434.892 τηλεθεατές) απέναντι σε τηλεοπτικούς κολοσσούς και ιστορικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.

Κι αυτοί οι αριθμοί έρχονται απλά να επιβεβαιώσουν τη δυναμική του καναλιού και ενός προγράμματος που εκτός από την έγκυρη, αντικειμενική και ψύχραιμη ενημέρωση, στηρίζεται και στην ψυχαγωγία, σε αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές και σε δημοφιλείς ξένες ταινίες που απηχούν στα ενδιαφέροντα όλων των μελών κάθε ελληνικής οικογένειας.

Όπως λένε, πάντως, οι συντελεστές του καναλιού, ακόμη… δεν έχουμε δει τίποτα. Απλά, η εμπιστοσύνη των τηλεθεατών οπλίζει όλους τους εργαζόμενους τεχνικούς και δημοσιογράφους με περίσσεια δύναμη για τη συνέχεια που έρχεται!

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News