Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Σ. 0-1: Ο Χάαλαντ έκοψε τον γόρδιο δεσμό

ΑΠΕ

Σημαντική νίκη για τη Σίτι με αντίπαλο την Κρίσταλ Πάλας εκτός έδρας. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Έρλινγκ Χάαλαντ στο 78ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι.

Το πέναλτι του Έρλινγκ Χάλαντ στο 78ο λεπτό έδωσε στη Μάντσεστερ Σίτι τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο και «ψαλίδισε» τη διαφορά από την Άρσεναλ στους δύο βαθμούς, έπειτα από την 27η αγωνιστική της Premier League.

Πρόκειται για μια έδρα που στο παρελθόν έχει… ταλαιπωρήσει σε τεράστιο βαθμό τη Μάντσεστερ Σίτι του Γκουαρδιόλα. Ήταν τέτοια εποχή μάλιστα πριν από έναν χρόνο όταν η Κρίσταλ Πάλας την είχε κρατήσει στο μηδέν (0-0) για να αναπτερώσει τις ελπίδες τίτλου της Λίβερπουλ, δίνοντας νέα ενδιαφέρον στη μάχη της Premier League. Είναι αλήθεια πως για 78 λεπτά η Σίτι έβλεπε το ίδιο έργο και πολύ πιθανό ανάλογο… εφιάλτη.

Μια στιγμή ωστόσο αρκούσε για να χρίσει «εκπορθητή» τον Χάαλαντ, ο οποίος με γκολ από την άσπρη βούλα βοήθησε τους Citizens να αλώσουν το «οχυρό» των Λονδρέζων και να βρεθούν προσωρινά στο -2 από την κορυφή. Το πέναλτι έκανε ο Ολίσε, ο οποίος έπεσε άτσαλα και ανέτρεψε τον Γκιντογκάν.

Κρίσταλ Πάλας (Πατρίκ Βιεϊρά): Γκουάιτα, Κλάιν (71΄Γουόρντ), Άντερσεν, Γκουέχι, Μίτσελ, Μιλιβόγιεβιτς (61΄Αχάμαντα), Λοκόνγκα, Σλουπ (Έζε), Ολίσε, Ζαχά, Αγιού (80΄Έντουαρντ)

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Στόουνς (89΄Γουόκερ), Ακάντζι, Ντίας, Ακέ, Γκιντογκάν, Ρόδρι, Γκρίλις, Μπερνάρντο Σίλβα (78΄Ντε Μπρόινε), Φόντεν (58΄Αλβάρες), Χάαλαντ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News