Μαρία Αντωνά: To «καυτό» τσιφτετέλι που έγινε viral!

To κατέγραψε στην κάμερα ο Άρης Σοϊλέδης.

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης σχεδιάζουν τον γάμο τους αλλά μέχρι τότε φροντίζουν να περνάνε καλά. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής που τον βλέπουμε κάθε Σάββατο να διαγωνίζεται στο J2US, είχε δηλώσει για τον γάμο του με την γνωστή ραδιοφωνική παραγωγό στο περιοδικό ΟΚ:

«Ο γάμος δεν έγινε γιατί τρέχαμε με πολλές υποχρεώσεις που είχαμε και τις πολλές δουλειές της Μαρίας. Δεν γινόταν πρακτικά να το οργανώσουμε όπως θέλαμε. Μέσα στο επόμενο καλοκαίρι, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα παντρευτούμε. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη όμως αν θα είναι ένας μεγάλος και ανοιχτός γάμος ή σε πιο στενό κύκλο. Το μόνο σίγουρο είναι πως κουμπάροι μας θα είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Φραγκολιάς με τη σύντροφό του Δώρα Πατσιώτη.»

Χθες ο Άρης Σοϊλέδης, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο tik tok τη Μαρία Αντωνά να χορεύει ένα καυτό τσιφτετέλι και το βίντεο έγινε viral. Ο ίδιος σχολίασε πως η μέλλουσα σύζυγός του ενώ έλεγε πως θέλει να κοιμηθεί νωρίς γιατί ξυπνάει στις 6:00 το πρωί στις 2:30 τα ξημερώματα χόρευε με πάθος στην κάμερα του αγαπημένου της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ: www.okmag.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News