Άγιος Δημήτριος: Κρύβονται οπαδικά κίνητρα στη συμπλοκή ανηλίκων με σφυριά σε εμπορικό κέντρο

Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις ανήλικοι.

Άγρια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, έξω από εμπορικό κέντρο στον Άγιο Δημήτριο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα κίνητρα φαίνεται να ήταν οπαδικά.

Για την ακρίβεια, δύο ομάδες των 20 ατόμων φέρεται να έδωσαν ραντεβού στην είσοδο του εμπορικού κέντρου. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η πρώτη ομάδα ανέβηκε από τον σταθμό του Αγίου Δημητρίου και κατευθύνθηκε προς την είσοδο του mall, όπου τους περίμενε η άλλη ομάδα. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις ανήλικοι.

Ένας 17χρονος, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ενώ οι άλλοι δυο, ένας 16χρονος και ένας 14χρονος, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Επί τόπου έσπευσαν ασθενοφόρα για την παροχή των πρώτων βοηθειών στους τραυματίες, αλλά και αρκετοί γονείς. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ παράλληλα παίρνει καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πρόκειται για αντίπαλες ομάδες οπαδών, οι οποίοι είναι κάτοικοι της περιοχής. Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε 6-7 ταυτοποιήσεις.

ΠΗΓΗ: www.parapolitika.gr

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News