ΟPEN TV: Μια νύχτα ντροπής για το κανάλι και τον Ιβάν Σαββίδη!

Twitter

Στο OPEN TV ακολούθησαν πιστά τη ρητορική του Ιβάν Σαββίδη περί… φιλικών Ολυμπιακού – Άρη και εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα στον αέρα της εκπομπής “Total Football” – Ακούστε τις απίστευτες live ατάκες που ειπώθηκαν με το σκορ στο 2-0 υπέρ των «ερυθρόλευκων»!

  • Το ότι ο Ιβάν Σαββίδης αποτελεί εδώ και χρόνια βασικό χρηματοδότη μιας βιομηχανίας λάσπης σε βάρος του Ολυμπιακού και προσωπικά του προέδρου του, Βαγγέλη Μαρινάκη, το γνωρίζουν πλέον και οι πέτρες.
  • Με όχημα την εταιρία “Paralot” ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ έχτισε με την πάροδο των ετών μια δημοσιογραφική ομάδα-καμικάζι που δεν έχει τον παραμικρό δισταγμό να κάνει το άσπρο μαύρο (προφανώς για να τιμήσει και τα χρώματα της ομάδας που τη χρηματοδοτεί) με μοναδικό στόχο να πλήττει τα συμφέροντα του Ολυμπιακού.
  • Το βράδυ της Κυριακής, ωστόσο, ξεπεράστηκε κάθε όριο προπαγάνδας σε πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση μέσα από τον ίδιο τον τηλεοπτικό σταθμό του Ιβάν Σαββίδη: Το OPEN TV.
  • Οι συντελεστές της εκπομπής και κυρίως ο διευθυντής της ιστοσελίδας sdna, Βασίλης Παπαθεοδώρου, εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα στον «αέρα», καθώς βιάστηκαν να χαρακτηρίσουν ούτε λίγο, ούτε πολύ «στημένη» τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη.
  • Στο πλαίσιο της πολυετούς προπαγάνδας για τις σχέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Θεόδωρου Καρυπίδη, ο Βασίλης Παπαθεοδώρου κλήθηκε να σχολιάσει την εξέλιξη της δεύτερης αγωνιστικής των playoffs την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η αναμέτρηση του Καραϊσκάκη (με το σκορ υπέρ των γηπεδούχων στο 2-0) και εκστόμισε την εξής απίστευτη φράση:
  • «Είναι μια αγωνιστική που φέρνει τα πάνω-κάτω στη βαθμολογία. Δεν συνυπολογίζουμε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη, γιατί ήταν γνωστό από την κλήρωση για το πως θα εξελίσσονταν οι δύο πρώτες αγωνιστικές για τον Ολυμπιακό!».
  • Στη συνέχεια ο διευθυντής του sdna συνέχισε να αφήνει υπαινιγμούς για την εξέλιξη του αγώνα του Φαλήρου υποστηρίζοντας ότι «ο Παναθηναϊκός καλείται να παίξει περισσότερα κανονικά παιχνίδια από τους ανταγωνιστές του στα playoffs».
  • Όπως αντιλαμβάνεστε σε έναν τηλεοπτικό κόσμο που δεν είναι αγγελικά πλασμένος μπορούμε να ακούσουμε τα πάντα ειδικά για αμφισβητούμενες φάσεις ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.
  • Το να υπάρχει, όμως, τηλεοπτικός σταθμός πανελλήνιας εμβέλειας που να στηρίζει την ενημέρωση των πολιτών στην… προπαγάνδα των καφενείων, «φωτογραφίζοντας» ένα παιχνίδι ως στημένο, ξεπερνά κάθε όριο.
  • Αλήθεια, ο ΠΣΑΤ και η ΕΣΗΕΑ που εξέδωσαν ανακοινώσεις την προηγούμενη εβδομάδα κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη θα δείξουν ανάλογη ευαισθησία σε όσα συμβαίνουν στο OPEN του Ιβάν Σαββίδη και σε όλα τα Μέσα ιδιοκτησίας του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ;
  • ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ 6.00 ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News