Μπέος για Κλέιμαν: «Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ κάτι τέτοιο από έναν πατέρα τριών παιδιών»

Για την υπόθεση του πρώην τερματοφύλακα του Βόλου Μπόρις Κλέιμαν, που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης και κατοχή ναρκωτικών μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Αχιλλέας Μπέος.

Για την υπόθεση του πρώην τερματοφύλακα του Βόλου Μπόρις Κλέιμαν, που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης μίλησε στο Star ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε: «Ο Μπόρις Κλέιμαν ήταν παντρεμένος με τρία παιδιά. Τον έβλεπες έξω με τα παιδιά του, το σκυλάκι του, τη γυναίκα του. Δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ τέτοιο πράγμα».

Και πρόσθεσε: «Βέβαια εδώ, μπορεί η κατηγορία να είναι περί βιασμού. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα, απλά έβαλε το χέρι του κάτω από την φούστα στου κοριτσιού, θα κριθούν όλα από τη δικαιοσύνη, δεν θα πάρω εγώ τη θέση του εισαγγελέα, αλλά μόνο με αυτό το άκουσμα για εμένα προσωπικά έχει τελειώσει από την ομάδα γιατί ως άντρας κατά αρχήν και δεύτερο σαν πατέρας, δεν μπορώ να δεχτώ ότι μπορεί να ασκήσει βία σε οποιαδήποτε γυναίκα είτε ανήλικη είτε ενήλικη. Ως εκ τούτου πήραμε αυτή την απόφαση».

Να σημειωθεί ότι σε βάρος του Μπόρις Κλέιμαν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου και προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση, ενώ ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είναι αθώος.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News