Survivor All Star: Έχασαν το έπαθλο λόγω του αποκλεισμού Μπακς και Αντετοκούνμπο!

Οι παίκτες του Survivor All Star θα έβλεπαν από κοντά Μπακς και Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μαϊάμι ως έπαθλο, αλλά ο αποκλεισμός του Μιλγουόκι από τους Χιτ, άλλαξε τα σχέδια της παραγωγής.

Μόνο στα όνειρα των παικτών του Survivor All Star έμεινε η επίσκεψή τους στο Μαϊάμι προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά έναν αγώνα των Μπακς με τους Χιτ, αφού ο μη αναμενόμενος αποκλεισμός της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τα ξημερώματα της Πέμπτης (27/4),  άλλαξε τα σχέδια της παραγωγής.

Συγκεκριμένα, είχε προγραμματιστεί σε ένα από τα επόμενα αγωνίσματα του δημοφιλούς reality επιβίωσης, η νικήτρια ομάδα να κερδίσει ένα ταξίδι στο Μαϊάμι για να δει ένα από τα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ωστόσο, ο τρόπος που εξελίχθηκαν οι τελικοί δεν το επέτρεψαν και τώρα ίσως οι παίκτες δουν έναν αγώνα ανάμεσα στους Χιτ και τους Νικς, οι οποίοι θα αναμετρηθούν στα ημιτελικά.

Πάντως, οι αθλητικές εμπειρίες για τους συμμετέχοντες δεν σταματούν εκεί, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα, έχει οριστεί ως έπαθλο, ένα ταξίδι στην Αγγλία για αγώνα της Χαλ στην Championship, αφού η αγγλική ομάδα ανήκει στον διάσημο Τούρκο παραγωγό του Survivor,  Ατζούν Ιλιτζάλι.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News