Οπαδός Ολυμπιακού σε Τσίπρα: «Σαν τον Σλούκα να το βάλεις στο τέλος, να τους τελειώσεις κι ας είσαι βάζελος»

Tik Tok

Μυθικός διάλογος του Αλέξη Τσίπρα με οπαδό του Ολυμπιακού, που ευχήθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να πετύχει ό,τι ο Κώστας Σλούκας με το μυθικό τρίποντο νίκης στην εκπνοή του αγώνα με την Φενέρμπαχτσε.

Αν και δηλωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού, ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται ότι βρήκε πολύ κακή ιδέα την προτροπή ενός φίλου του Ολυμπιακού να μιμηθεί τον Κώστα Σλούκα ώστε να αναδειχτεί νικητής στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε συνάντηση με πολίτες και η ατάκα ενός εξ αυτών ήταν σαφώς επηρεασμένη από τη μεγαλειώδη εμφάνιση του άσου των «ερυθρόλευκων» κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, όταν με ένα ασύλληπτο τρίποντο στην εκπνοή οδήγησε την ελληνική ομάδα ένα βήμα πριν την πρόκριση στο Final Four του Κάουνας.

«Σαν τον Σλούκα θέλω να το κάνεις, να το βάλεις στο τέλος, να τους τελειώσεις κι ας είσαι βάζελος» είπε ένας οπαδός του Ολυμπιακού -όπως φαίνεται- στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, με εκείνον να απαντάει:  «Μου έδωσες ιδέα τώρα», με τους γύρω τους να ξεσπούν σε γέλια.

Δείτε το βίντεο:

@atsipras

#fyp #tiktokgreece #Τσίπρας #fypgreece #σλούκας #sloukas

♬ πρωτότυπος ήχος – Αλέξης Τσίπρας

Φαίνεται πως ο Ολυμπιακός… κυνηγάει τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς πρόσφατα δήλωσε ότι ο πρωταθλητής στο ποδόσφαιρο θα καθοριστεί από τους Πειραιώτες.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News