ΑΕΚ: Από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ο θάνατος του οπαδού έξω από την «Αγιά Σοφιά» το βράδυ της φιέστας

Σοκ έχει προκαλέσει το πόρισμα του ιατροδικαστή αναφορικά με τον μυστηριώδη θάνατο ενός 48χρονου οπαδού της ΑΕΚ, που είχε καταρρεύσει έξω από την «OPAP Arena» το βράδυ της φιέστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δέχτηκε χτυπήματα, όπως είχε καταθέσει και η μητέρα του.

Ανατροπή δεδομένων σε ό,τι αφορά το θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ, που μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», με συμπτώματα εγκεφαλικού, μετά την κατάρρευσή του έξω από το γήπεδο της Ένωσης το βράδυ της 13ης Μαΐου. Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή που διενήργησε την νεκροψία-νεκροτομή, ο άνδρας είχε υποστεί αιμάτωμα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που, δεν ήταν συμβατές με πτώση μετά από απώλεια των αισθήσεών του, αλλά με χτυπήματα.

Ο 48χρονος είχε πάει μαζί με την κοπέλα του το Σάββατο της 13ης Μαΐου 2023 στο γλέντι που είχαν στήσει οι φίλαθλοι των «κιτρινόμαυρων» έξω από το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια για να γιορτάσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα τους.

Κάποια στιγμή ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο ώστε να τον παραλάβει και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου νοσηλεύτηκε για 6 ημέρες με συμπτώματα εγκεφαλικού. Έλαβε εξιτήριο στις 18 Μαΐου και επέστρεψε στο σπίτι του, αλλά λίγες ώρες αργότερα ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης η μητέρα του κατέθεσε στις Αρχές ότι το παιδί της είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού, δεχόμενο επίθεση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ. Κατόπιν των νέων δεδομένων, η  έρευνα που είχε διατάξει η ασφάλεια Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, καθώς τα νέα στοιχεία παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News