Δολοφονία Άλκη: Έφτασε η ώρα της εισαγγελέως - Όλος ο Άρης στη δίκη, κλειστά τα γραφεία του συλλόγου

Η εισαγγελέας, Κυριακή Κλιάμπα, της πολύκροτης δίκης για την εν ψυχρώ δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, αναμένεται να υποβάλλει την πρότασή της για τους 12 κατηγορούμενους το πρωί της Τρίτης (6/6). Σύσσωμος ο Ερασιτέχνης Άρης στα δικαστήρια, θα μείνουν κλειστά τα γραφεία του ΑΣ.

Έπειτα από 32 συνεδριάσεις στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, έφτασε η ώρα για την εισαγγελική πρόταση για τους 12 κατηγορούμενους, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό δύο φίλων του, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022, στο στενό της Γαζή, που πλέον ονομάζεται οδός Άλκη Καμπανού, έναν δρόμο πάνω από το γήπεδο του Άρη, «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η αγόρευση της εισαγγελέως Κυριακή Κλιάμπα αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και στριμώχνεται σε 2.000 σελίδες, για τις οποίες θα χρειαστούν 10 ώρες για να τις αναγνώσει, όπως είχε ενημερώσει και η ίδια: «Δεν μπορείς να τα θυμάσαι όλα απ’ έξω, ούτε θέλεις να ξεχάσεις κάτι».

Παρόντες θα είναι για ακόμη μία φορά οι χαροκαμένοι γονείς, Αριστείδης Καμπανός και Μελίνα Κακουλίδου. Μάλιστα η μητέρα του Άλκη είχε συγκλονίσει το δικαστήριο, όταν στη διάρκεια της διαδικασίας ανέβηκε στο βήμα, κοίταξε τους κατηγορούμενους και φώναξε: «Είμαι η μητέρα. Εδώ και έναν χρόνο περιμένω αυτή τη μέρα. Είμαι η μάνα του Άλκη. Κοιτάξτε με. Σηκώστε το κεφάλι».

Ο ΑΣ Άρης δίπλα στην οικογένεια Καμπανού

Στο πλευρό της οικογένειας του Άλκη θα βρίσκεται σύσσωμος και ο Ερασιτέχνης Άρης. Ο ΑΣ Άρης σε ανακοίνωση που εξέδωσε, τονίζει πως τα γραφεία του συλλόγου θα είναι κλειστά την Τρίτη (6/6) και όλος ο Άρης θα είναι στην αίθουσα της δίκης:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι αύριο Τρίτη (06/06) τα γραφεία του συλλόγου θα παραμείνουν κλειστά από τις 09:00 έως τις 12:00, αφού σύσσωμο το προσωπικό, το σταφ, αλλά και εκπρόσωποι του διοικητικού συμβουλίου και των τμημάτων του Ερασιτέχνη θα δώσουν το «παρών» στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου θα γίνει η εισαγγελική πρόταση για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News