Κούγιας - Δίκη Άλκη: «Η εισαγγελέας κατηγορεί και τους 12 για ανθρωποκτονία»

Στην αποκάλυψη πως η εισαγγελέας της δίκης του Άλκη Καμπανού πρότεινε την ενοχή και των 12 κατηγορούμενων για την ανθρωποκτονία, προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας.

Η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον Αλέξη Κούγια που είναι εκ των συνηγόρων της οικογένειας να τοποθετείται στη διακοπή.

Ο γνωστός ποινικολόγος προχώρησε μάλιστα στην αποκάλυψη, πως η εισαγγελέας της υπόθεσης πρότεινε την ενοχή και των 12 κατηγορούμενων για ανθρωποκτονία!

«Η εισαγγελέας κατηγορεί όλους τους κατηγορούμενους για την πράξη της ανθρωποκτονίας. Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη ποιους θεωρεί ως αυτουργούς και ποιους θεωρεί ως συνεργούς. Πιθανολογώ από αυτά που άκουσα μέχρι τώρα ότι θεωρεί ότι οι φυσικοί αυτουργοί της επίθεση στον Άλκη πρέπει να είναι περίπου εννέα άτομα και συνεργοί οι τρεις υπόλοιποι.

Η εισαγγελέας απέδειξε από την πρώτη κουβέντα που άρθρωσε ότι τιμά το εισαγγελικό βήμα. Το γεγονός ότι έχει γραπτή την εισαγγελική πρόταση σημαίνει ότι εκθέτει την εισαγγελική της ιδιότητα στην κρίση τόσο των δικαστών αλλά κυρίως ημών των συνηγόρων και υποστηρίξεως της κατηγορίας και της υπερασπίσεως. Αυτό δεν είναι σύνηθες.

Η κυρία εισαγγελέας από την αρχή έχει τοποθετηθεί και σε νομικό επίπεδο. Ήδη έχει μιλήσει για κοινό ρόλο όλων των κατηγορουμένων. Τα αδικήματα τα οποία διαπραγματεύεται το δικαστήριο είναι η τετελεσμένη ανθρωποκτονία σε βάρος του αείμνηστου Άλκη που επισύρει ποινή ισόβιας καθείρξεως. Άρα κατηγορεί όλους τους κατηγορούμενους για την πράξη της ανθρωποκτονίας».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News