Δίκη Άλκη Καμπανού: Την Πέμπτη 6 Ιουλίου η απόφαση του δικαστηρίου

Eurokinissi

Μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων των μαρτύρων, των απολογιών των 12 κατηγορούμενων και των συνηγόρων τους και της πρότασης της εισαγγελέως, αναμένεται πλέον με μεγάλο ενδιαφέρον η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης

To τελευταίο επεισόδιο της πολύκροτης δίκης για την άγρια δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού και του τραυματισμού δύο φίλων του θα παιχτεί την προσεχή Πέμπτη, 6 Ιουλίου, όταν και θα πέσει η αυλαία με την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου.

Μετά την σημερινή διαδικασία αρχίζει η διάσκεψη του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης προκειμένου να εκδοθεί η απόφαση από τρεις τακτικούς δικαστές και τέσσερις ενόρκους.

Η ακροαματική διαδικασία άρχισε τον  Ιανουάριο για να ακολουθήσουν 47 συνεδριάσεις του  Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, μαρτυρίες των φίλων  του άγρια δολοφονημένου Άλκη, που επίσης έπεσαν θύματα της μανίας των δραστών στα σκαλοπάτια της πολυκατοικίας στη Γαζή (που πλέον έχει μετονομαστεί σε Άλκη Καμπανού), ιατροδικαστών, αστυνομικών, πραγματογνωμόνων. Και κυρίως των χαροκαμένων γονιών του Άλκη, που είδαν μπροστά στα μάτια τους να σκοτώνεται ξανά και ξανά το παιδί τους. Και φυσικά οι καταθέσεις των 12 κατηγορουμένων και των συνηγόρων τους για τη μαύρη νύχτα, αλλά και η πρόταση της εισαγγελέως.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News