NOVA: Δυσαρέσκεια στους συνδρομητές λόγω Mega - Στο... χορό και ο ΑΝΤ1 - Κινδυνεύει να μείνει μόνο με ΠΑΟΚ και Άρη

eurokinissi

Έντονη δυσαρέσκεια εκφράζουν συνδρομητές της NOVA για την απόφασή να αποσυρθεί το Mega από τη συνδρομητική πλατφόρμα, καθώς και για το γεγονός ότι έχει περιοριστούν πολύ οι ομάδες που έχει τα δικαιώματα προβολής των αγώνων τους, την ώρα που στο… χορό μπήκε και ο ANT1!

Συνεχίζονται οι έντονες αναταράξεις στη NOVA μετά την κόντρα που έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24άωρα με το MEGA. Να θυμίσουμε ότι οι αρμόδιοι της συνδρομητικής πλατφόρμας αποφάσισαν την Πέμπτη (24/7) να αποσύρουν το Μεγάλο Κανάλι, επειδή ενοχλήθηκαν από ρεπορτάζ που ανέφερε ότι «η επένδυση των 2 δισεκατομμυρίων ευρώ αγνοείται»…

Χωρίς να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις η διοίκηση της NOVA, υποστήριξε ότι το ρεπορτάζ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και λίγες ώρες αργότερα, «κατέβασε» το κανάλι από το συνδρομητικό μπουκέτο, χωρίς να ενημερώσει τους συνδρομητές της για το «γιατί». Απλά έφτασε στα χέρια τους ένα μέιλ με το οποίο τους πληροφορούσε ότι MEGA θα μπορούν να δουν πλέον από επίγειο ψηφιακό δέκτη ή με τη βοήθεια αποκωδικοποιητή!

Είναι προφανές ότι αυτή η στάση/συμπεριφορά της συνδρομητικής πλατφόρμας προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια και οργή χιλιάδων συνδρομητών, καθώς το MEGA αποτελεί μία από τις αγαπημένες τους επιλογές, αλλά και από το γεγονός ότι έχει περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό το εύρος των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Η NOVA έχει απολέσει ήδη τα δικαιώματα να καλύπτει τις τρεις μεγάλες ομάδες της Αττικής (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ), έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ και τον Άρη, ενώ από τις υπόλοιπες ομάδες θα καλύπτει μόνο τους αγώνες του Αστέρα Τρίπολης και του Ατρομήτου, την ώρα που η Cosmote πλην των τριών «μεγάλων», έχει ήδη δώσει τα χέρια και με άλλες πέντε ομάδες, μεταξύ των οποίων ο ΟΦΗ και Βόλος, ενώ δεν έχουν «κλείσει» ακόμη μόνο ο ΠΑΣ και ο Πανσερραϊκός!

Όλη αυτή η αναστάτωση και η ενόχληση που έχει προκληθεί σε μεγάλη μερίδα των συνδρομητών της NOVA, οδήγησε τους αρμόδιους στην απόφαση -τη λες και κίνηση… πανικού- να ενημερώσουν το βράδυ του Σαββάτου (15/7) με νέο μέιλ, για την ανακοίνωση σε βάρος του MEGA και την απόφαση να αφήσουν εκτός πλατφόρμας το Μεγάλο Κανάλι που βρίσκεται ήδη σε διαδικασία προσφυγής στη δικαιοσύνη.

Στο μεταξύ, στο… χορό φαίνεται να μπαίνει και ο ANT1 που μετέδωσε στο δελτίο ειδήσεων ρεπορτάζ σχετικό με εκείνο του MEGA.

Ενός κακού, μύρια έποντα που λέει και η παροιμία, ενώ είναι δεδομένο ότι αυτή η ιστορία θα έχει κι άλλα επεισόδια…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News