Γενική Γραμματεία Αθλητισμού: Έμεινε στη θέση του ο Μαυρωτάς

Eurokinissi

Στη θέση του γενικού γραμματέα Αθλητισμού παραμένει ο Γιώργος Μαυρωτάς. Οι σχετικές ανακοινώσεις έγιναν χθες (20/07) από την προεδρία της κυβέρνησης. Διαβάστε στη SportDay της Παρασκευής (21/07).

Στο μεταξύ ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου, επισκέφθηκε χθες το πρωί της το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθήνας «Σπύρος Λούης» (ΟΑΚΑ).

Συναντήθηκε με τη διοίκηση, συζήτησε με τα μέλη του ΔΣ και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις. O αναπληρωτής υπουργός, συνοδευόμενος απ’ τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του ΔΣ, Νεκτάριο Βιδάκη και τον συντονιστή γενικό διευθυντή, Κωνσταντίνο Χαλιορή, για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη κι εκείνα που έχουν δρομολογηθεί να γίνουν.

Επίσης, ξεναγήθηκε στο κεντρικό Ολυμπιακό Στάδιο, το ολυμπιακό κέντρο υγρού στίβου, το κλειστό γήπεδο «Νίκος Γκάλης», το ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο, το ολυμπιακό κέντρο αντισφαίρισης Αθηνών και τα βοηθητικά προπονητήρια, όπου συνάντησε τους αθλητές μας Μίλτο Τεντόγλου, Εμμανουήλ Καραλή και τον προπονητή Γιώργο Πομάσκι.

Σε δήλωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, ανέφερε: «Στο ΟΑΚΑ βρίσκεται σε εξέλιξη μία μεγάλη προσπάθεια εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης των εγκαταστάσεων, όπου φιλοξενούνται μεγάλες διοργανώσεις και μία σειρά από δράσεις εμβληματικού περιεχομένου. Στον χώρο αυτό προπονούνται αθλητές και αθλήτριές μας, πρωταθλητές και πρωταθλήτριες. Γνωρίζω ότι έχουμε ακόμη πολλή δουλειά να κάνουμε και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε επιταχύνοντας, ώστε οι Ελληνες αθλητές κι οι Ελληνίδες αθλήτριες να έχουν τις βέλτιστες συνθήκες και τα εφόδια για τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις, ιδιαίτερα από τη στιγμή που βρισκόμαστε σε χρονιά προετοιμασίας εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News