Νίκος Παππάς: Απορρίφθηκε η υποψηφιότητά του με τον ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων

Eurokinissi

Ο Κώστας Ζαχαριάδης θα είναι τελικά ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τον Δήμο της Αθήνας

Ο Κώστας Ζαχαριάδης θα είναι τελικά ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τον Δήμο της Αθήνας όπως αποφάσισε σήμερα, Πέμπτη (03/08), στη συνεδρίασή της η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος. Η πρόταση για τον πρώην βουλευτή και γραμματέα της Κ.Ο, υπερψηφίστηκε με βραχεία κεφαλή έναντι του προτεινόμενου από την «Ομπρέλλα», Νίκου Φίλη.

Στην ψηφοφορία που έγινε 17 μέλη της Π.Γ. τάχθηκαν υπέρ της υποψηφιότητας του Κ. Ζαχαριάδη και 15 υπέρ της υποψηφιότητας του Νίκου Φίλη ενώ υπήρξαν και 7 λευκά.

Απορρίφθηκε η υποψηφιότητα Παππά

Νωρίτερα από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ είχε απορριφθεί – επίσης μετά από ψηφοφορία- η πρόταση για την υποψηφιότητα του πρώην μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού Νίκου Παππά. Κατά της υποψηφιότητας τάχθηκαν 25 μέλη του οργάνου 14 μέλη ήταν υπέρ και υπήρξαν 2 λευκά.

Θυμίζουμε ότι ο Ν. Παππάς είχε αρχικά ανακοινωθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ στις 4 Απριλίου και – σύμφωνα με πληροφορίες- επρόκειτο για προσωπική επιλογή του τότε αρμόδιου για τα ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Χρήστου Σπίρτζη. Η πολιτική αυτή συνεργασία όμως «πάγωσε» μετά το αποτέλεσμα των εκλογών, την παραίτηση του Α.Τσίπρα και την διαδικασία ανάδειξης νέας ηγεσίας.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News