Τάκης Μπαλτάκος: Τα έλεγε εδώ και μια δεκαετία ο Τράγκας και η ιστορία τον δικαιώνει πανηγυρικά!

Διαβάστε (ή θυμηθείτε) ένα παλιό και αρκετά προφητικό κείμενο του Γιώργου Τράγκα για τον νυν πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο που αποδεικνύει πως κάποιες συμπεριφορές είναι… διαχρονικές.

Το κείμενο που ακολουθεί μπορεί να το χαρακτηρίσει κανείς και… προφητικό. Αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Γιώργου Τράγκα και είχε γραφτεί πριν από 9 ολόκληρα χρόνια για τον νυν πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο. Ιδού το κείμενο:

«Δεξίωση πρακτόρων προς τιμήν του Τάκη Μπαλτάκου!!!  Προς Θεού, αυτό δεν συνέβη μετά την κρυφή βιντεοσκόπηση όσων εξομολογήθηκε στον Ηλία Κασιδιάρη και στα στελέχη της Χρυσής Αυγής. Έγινε παραμονές Χριστουγέννων του 2013, και ακόμη συζητείται τόσο σε ορισμένους κύκλους του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη όσο και σε κάποιους κυβερνητικούς κύκλους που δεν μπορούν ακόμα να ερμηνεύσουν πως, εν τω μέσω της νυκτός, μία σειρά από στελέχη ειδικευμένα στις επικοινωνίες, δηλαδή στις παρακολουθήσεις επικοινωνιών, συγκεντρώθηκαν σε ένα διαμέρισμα για να κάνουν το τραπέζι και να τιμήσουν τον Τάκη Μπαλτάκο.

Η πιο απλή εξήγηση είναι ότι τον κάλεσαν εκεί να κουβεντιάσουν μαζί του την άδικη, κατά τη γνώμη πολλών, περικοπή των επιδομάτων και του μισθού τους. Αυτό λέει και ο ίδιος ο πρώην γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου. Όμως, είναι περίεργο ότι ανάμεσα στους αμφιτρύωνες ήταν πρώην ΠΑΣΟΚοι και νυν ΣΥΡΙΖΑίοι, και άπαντες ειδικοί στις επικοινωνίες.
Το γεύμα έγινε στο Χαλάνδρι, σε διαμέρισμα της οδού Σαχτούρη. Εκεί ήταν αξιόλογα στελέχη της ΕΥΠ, όπως ο κ. Θεόδωρος Σπατιώτης, αναλυτής επικοινωνιών, η κ. Μαρία Χριστοπούλου, η υποδιευθύντρια και συνδικαλίστρια κ. Σταυρούλα Αθανασοπούλου, ο κ. Χαρίτος Λεωνίδας, κρυπτοαναλυτής, η κ. Μαρία Τρακαδά, ο κ. Χρήστος Σεγκούνας, ο κ. Αυξέντιος Τοιχόπουλος, της επιτροπής ασφάλειας ηλεκτρονικών υπολογιστών της ΕΥΠ, και ο κ. Σπύρος Νάννος,υποδιευθυντής της Γ’ Διεύθυνσης Αντιτρομοκρατίας και Οργανωμένου Εγκλήματος.
Σε αυτή την δεξίωση πέρασαν όλοι καλά. Έκαναν μία γραβάτα δώρο στον κ. Μπαλτάκο. Έφαγαν αγριογούρουνο. Ο κ. Μπαλτάκος είπε αργότερα «ανακρινόμενος» ότι δεν το δοκίμασε, αλλά ακολούθησε μεγάλη κουβέντα γιατί ακόμη και το Μαξίμου ρώτησε αν είχε ενημερωθεί προηγουμένως ο κ. Δένδιας και ο κ. Δραβίλλας. Τώρα, μπροστά ή πίσω από το πάρτι, ο Μπαλτάκος πήρε τηλέφωνο τον Δένδια και τον Δραβίλλα. Στο Crash πάντως, διέψευσε ότι εποφθαλμιούσε τη θέση του Δραβίλλα, σε περίπτωση που ο Σαμαράς τον μετέθετε στο ευρωψηφοδέλτιο ή κάπου αλλού. Στο μενού, που παρετέθη σε εκείνο το γεύμα, υπήρχε και το «κεφάλι» του Αγγελάκη, που πήγαινε, εξαιτίας Μπίκα, σε δίκη…»

Του Γιώργου Τράγκα/ Αναδημοσίευση από το περιοδικό «Crash», Μάιος 2014

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News