Επικαιρότητα: Πολύ κοντά στην κριτική επιτροπή του Fame Story o Αντώνης Ρέμος

Με μεγάλη εμπειρία, ο Αντώνης Ρέμος ήταν από την πρώτη στιγμή πολύ ψηλά στη λίστα του καναλιού και της εταιρείας παραγωγής.

Πολύ κοντά στην τηλεοπτική του επιστροφή είναι ο Αντώνης Ρέμος έχοντας δεχθεί δελεαστικότατη πρόταση για το Fame Story που επιστρέφει στη συχνότητα του Star με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη. Ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης έχει δηλώσει μάλιστα πριν από λίγο καιρό: «Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις για να συμμετέχω σε τηλεοπτικό πρότζεκτ. Όταν αποφασίσω να κάνω τηλεόραση, θα είναι για οπουδήποτε, αλλά δεν μπορώ να ανταπεξέλθω ως παρουσιαστής». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Ρέμος βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για να είναι ένα από τα μέλη της κριτικής επιτροπής στο νέο «Fame Story» που θα βγει το φθινόπωρο.

Με μεγάλη εμπειρία στη θέση του κριτή ο Αντώνης Ρέμος ήταν από την πρώτη στιγμή πολύ ψηλά στη λίστα του καναλιού και της εταιρείας παραγωγής για μια θέση ανάμεσα στα μέλη της κριτικής επιτροπής. Το θέμα εκτός απροόπτου αναμένεται να έχει κλείσει μέσα στις επόμενες μέρες.

Η πρώτη εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου σε ρόλο κριτή είχε γίνει τον Ιανουάριο του 2014 στο «The Voice» του ΑΝΤ1 όπου έμεινε για δύο σεζόν έως ότου το ριάλιτι μετακόμισε στον ΣΚΑΪ. Στη συνέχεια τον Δεκέμβρη του 2016 ήταν στο «Rising Star» επίσης στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τότε τον Γιώργο Λιάγκα.

Μετά το τέλος του συγκεκριμένου πρότζεκτ εάν ο δημοφιλής Έλληνας καλλιτέχνης δέχθηκε πάρα πολλές προτάσεις για μια θέση σε επιτροπή talent show αποφάσισε να απέχει. Τώρα φαίνεται πως τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Πηγή: parapolitika.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News