Νέα Φιλαδέλφεια: Η στιγμή που ο Μιχάλης δέχεται επίθεση με ρόπαλο

μαχαίρι μιχάλης

Φαίνεται να έχει προηγηθεί η μαχαιριά που δέχτηκε ο Μιχάλης στο μπράτσο και η οποία επέφερε το θάνατό του.

Η στιγμή που ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής δέχεται επίθεση με ρόπαλο από χούλιγκαν καταγράφεται σε καρέ που είναι στη διάθεση των Αρχών από το βράδυ της αιματηρής συμπλοκής στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, το συγκεκριμένο χτύπημα μάλλον προέρχεται από Κροάτη οπαδό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που βρισκόταν στο σημείο και προηγείται του μαχαιρώματος του Μιχάλη Κατσουρή στο μπράτσο. Πηγές της Αστυνομίας σημειώνουν, σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη στα «Νέα» και το «Βήμα», Βασίλη Λαμπρόπουλο, ότι στη φάση που δέχεται το χτύπημα από το ρόπαλο, ο 29χρονος έχει ήδη χάσει πολύ αίμα και προσπαθεί να διαφύγει για να γλιτώσει από την καταδρομική επίθεση των χούλιγκαν.

Ωστόσο, δευτερόλεπτα αργότερα καταλήγει έξω από το περίπτερο στο οποίο τελικά και κατέρρευσε χάνοντας τη ζωή του.

Το βιντεοληπτικό υλικό που έχει συγκεντρωθεί από κάμερες ασφαλείας εξετάζεται από τις Αρχές, οι οποίες τονίζουν ότι η έρευνα για την ταυτοποίηση του δολοφόνου του 29χρονου είναι πολύπλοκη και θα πάρει χρόνο, καθώς το οπτικοακουστικό υλικό είναι σκοτεινό, ενώ ταυτόχρονα τα άτομα που έχουν καταγραφεί είναι δεκάδες, με τα περισσότερα να μην έχουν ευκρινή χαρακτηριστικά.

Η αστυνομία θα χρησιμοποιήσει ένα ειδικό λογισμικό που μετρά τα βιομετρικά χαρακτηριστικά, ώστε να μπορέσει να εξακριβωθεί η ταυτότητα πιθανού υπόπτου για τη δολοφονία του Μιχάλη.

Παρά τις 105 συλλήψεις, η κατηγορία της ανθρωποκτονίας δεν έχει προσωποποιηθεί αλλά, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του Μιχάλη «υπάρχει αρκετό αποδεικτικό υλικό». «Έχουμε βίντεο, οπτικό υλικό, έχουμε υλικό βιολογικό, έχουμε τα μέσα ενδεχομένως που χρησιμοποιήθηκαν για την τέλεση του εγκλήματος. Έχουμε αυτόφωρη σύλληψη. Αλίμονο αν σε αυτή την υπόθεση που τα έχουμε όλα αυτά, δεν βρούμε τους δράστες» είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μαυρομάτης.

Μεταφέρονται στις φυλακές οι 105 χούλιγκαν – Φοβούνται το μίσος με τους Σέρβους

Οι 105 χούλιγκαν που κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους που ολοκληρώθηκαν χθες, Κυριακή, ρίχνοντας αυλαία στον πρώτο ανακριτικό κύκλο της πιο πολυπρόσωπης υπόθεσης σκληρής οπαδικής βίας οδηγούνται από το πρωί στις φυλακές της χώρας.

Μέχρι το πρωί είχαν εκδοθεί περίπου 70 φυλακιστήρια και οι μεταγωγές, λόγω Δεκαπενταύγουστου, θα συνεχιστούν την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Ο «πονοκέφαλος» των σωφρονιστικών είναι στις φυλακές που υπάρχουν πολλοί Σέρβοι, οι οποίοι έχουν μίσος με τους Κροάτες χούλιγκαν, αλλά και η σωματική ακεραιότητα των Ελλήνων και των άλλων κρατουμένων, γι’ αυτό έχουν δοθεί εντολές και έχει ληφθεί μέριμνα να μην υπάρχουν επαφές που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε συμπλοκές, ενώ έχουν καταρτιστεί σχέδια για αυξημένα μέτρα και επιτήρηση σε όλες τις φυλακές, καθώς και ετοιμότητα από τις τοπικές αστυνομικές αρχές.

Κροάτης χούλιγκαν παραδόθηκε μόνος του στις αρχές

Στις αρχές παραδόθηκε οικειοθελώς ένας από τους Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο οποίος συμμετείχε στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας. Πρόκειται για έναν 35χρονο, ο οποίος συμμετείχε στη συμπλοκή, και όταν τους εντόπισαν οι αστυνομικοί και τους κυνήγησαν, εκείνος κατάφερε να αποκοπεί από την υπόλοιπη ομάδα των χούλιγκαν.

Σύμφωνα με το star, όταν κατάλαβε ότι οι περισσότεροι συμπατριώτες του είχαν συλληφθεί και εκείνος δεν είχε κάπου να μείνει., μετέβη στο σημείο όπου οι Κροάτες χούλιγκαν είχαν σταθμεύσει τα βανάκια τους, και εκεί βρήκε τους αστυνομικούς και παραδόθηκε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι Κροάτες χούλιγκαν ήρθαν οργανωμένοι στην Αθήνα με σκοπό τη δολοφονική επίθεση και ήταν απολύτως εξαρτημένοι από τον αρχηγό και τους συνδέσμους τους εδώ.

Οι αρχές ερευνούν αν κάποιοι από τους Κροάτες που διαφεύγουν βρίσκονται ακόμα στην Ελλάδα και κρύβονται σε σπίτια Ελλήνων συνεργατών τους.

ΠΗΓΗ: in.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News