Παρασκήνιο: Ο Ζούλας μετέτρεψε την ΕΡΤ σε... delivery του Καρυπίδη!

Την ανάγκη να δικαιολογηθεί ένιωσε ο Θόδωρος Καρυπίδης κι έχει πάρει σβάρνα τα ΜΜΕ το τελευταίο διήμερο κατηγορώντας άλλους για τα δικά του καμώματα, με τον πρόεδρο της ΕΡΤ που χρυσοπληρώνουν όλοι οι Έλληνες, να του παρέχει απλόχερα αυτό τι δικαίωμα λες και είναι δικό του μαγαζί!

Εδώ και δύο μέρες, ο μεγαλομέτοχος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, έχει πάρει… σβάρνα τα ΜΜΕ και κάνει δηλώσεις με προφανή σκοπό να υπερασπιστεί τον εαυτό του από δήθεν επιθέσεις που δέχεται από διάφορους και για διάφορα.

Λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με τον Άκη Μάντζιο να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία αντί του Απόστολου Τερζή που ο Καρυπίδης εμπιστεύθηκε να αναλάβει από το καλοκαίρι τα ηνία της ομάδας, ο ιδιοκτήτης των «κιτρίνων» ένιωσε την ανάγκη να… δικαιολογηθεί και να στρέψει το ενδιαφέρον μακριά από τα δικά του καμώματα.

Μεταξύ αυτών που κατηγορεί στον… αέρα, είναι και πρόεδροι άλλων ομάδων, όπως ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, με τους «ερυθρόλευκους» να μην έχουν ασχοληθεί καν, δείχνοντας και πόσο σοβαρά παίρνουν τα λόγια ενός ανθρώπου που τη μία μέρα δηλώνει φίλος με τον… αστυφύλακα και την άλλη με τον… χωροφύλακα! Εκείνο, ωστόσο, που έχει ενοχλήσει πολύ, ιδιαίτερα τους φίλους της ομάδας είναι το πως η ΕΡΤ έχει μετατραπεί, με την ανοχή του προέδρου της Κωνσταντίνου Ζούλα, όχημα για τις μικροσκοπιμότητες και τα συμφέροντα του κ. Καρυπίδη.

Από πότε η Δημόσια Τηλεόραση επιτρέπει να βγαίνει κάποιος δημόσια να κατηγορεί ό,τι… κινείται με έωλα επιχειρήματα και ατάκες από… μυθιστορήματα; Μήπως είναι η ΕΡΤ κανάλι του κ. Καρυπίδη; Με ποιο δικαίωμα επιτρέπεται στον κ. Καρυπίδη να κατηγορεί όποιον κι όπως γουστάρει χωρίς έστω τον παραμικρό αντίλογο; Ελέγχει ο πρόεδρός της ΕΡΤ το καράβι που έχει στα χέρια του και το χρυσοπληρώνουν όλοι οι Έλληνες;

«Εδώ συνεχίζει να χρηματοδοτεί με εκατομμύρια σίριαλ και σειρές που πάνε άπατα…» σχολίαζε μια ψυχή και δεν έχει πολύ άδικο. Το κακό για τον «φυτευτό» Ζούλα, ωστόσο, είναι πως πλέον έχουν πάρει χαμπάρι την ανυπαρξία του κι εκείνοι που τον τοποθέτησαν σε αυτή τη θέση, με αποτέλεσμα να το έχουν μετανιώσει πικρά και να ετοιμάζουν -όπως λένε οι σχετικές πληροφορίες- γενναίο σάρωμα!

Θα έχει ενδιαφέρον, πάντως να δούμε αν ως την ώρα της… κρίσης, ο Καρυπίδης και ο κάθε Καρυπίδης θα μπορεί να συμπεριφέρεται στην ΕΡΤ λες και είναι ντελιβεράδικο με τις ευλογίες του προέδρου της…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News