Δήμητρα Βαμβακούση: Θα το πάρει το κορίτσι ο Ντάνος!

Η Δήμητρα Βαμβακούση έκανε αισθητή την παρουσία της στο Survivor του 2019, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το έπαθλο. Είναι όμως η βασίλισσα στην καρδιά του εμβληματικού νικητή του Survivor 2017, Γιώργου Αγγελόπουλου!

Η Δήμητρα Βαμβακούση εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της στον στίβο του Survivor το 2019. Μελαχρινή, με μεσογειακή ομορφιά και υπέροχες αναλογίες, η 27χρονη πρώην εστεμμένη των καλλιστείων, γρήγορα έγινε από τις αγαπημένες του κοινού, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πάρει το έπαθλο.

Κατάφερε να πάρει όμως ένα έπαθλο πολύ πιο σημαντικό κι αυτό είναι η καρδιά του Γιώργου Αγγελόπουλου, του Ντάνου, που θριάμβευσε στο Survivor του 2017! Όπως έγινε γνωστό, οι δυο τους θα παντρευτούν στις 24 Σεπτεμβρίου στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιθώρων στο Λυκαβηττό, εκεί όπου γνωρίστηκαν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitra Vamvakousi (@dimitravmk)

Ποια είναι όμως η εντυπωσιακή κοπέλα που έπεισε τον Ντάνο να απαρνηθεί την εργένικη ζωή;

H Δήμητρα Βαμβακούση έχει γεννηθεί το 1995 και είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ. Η νεαρή αθλήτρια που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor 2019, κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό και ηττήθηκε από την Κατερίνα Δαλάκα. Εργάζεται ως γυμνάστρια και influencer με το προφίλ της στο Instagram να μετρά κάτι λιγότερο από 100 χιλιάδες followers.

H 27χρονη αθλήτρια είχε συμμετάσχει το 2015 στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία στο Λουτράκι, κατακτώντας τον τίτλο της Μις Πελοπόννησος. Αίσθηση έκανε ωστόσο το γεγονός πως λίγους μήνες αργότερα, η διοργάνωση αποφάσισε (για δικούς της σοβαρούς λόγους) να της αφαιρέσει τον τίτλο, δίνοντάς τον στην αμέσως επόμενη επιλαχούσα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News