Μεσολόγγι: Σοκαριστικό δυστύχημα σε κρεοπωλείο - Νεκρή μια 50χρονη

ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

Νευρικό κλονισμό υπέστη η 17χρονη κόρη της 50χρονης γυναίκας που ήταν μπροστά στο τραγικό δυστύχημα, εντός του κρεοπωλείου, στο Μεσολόγγι. Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης για εργατικό ατύχημα.

Φρικτό θάνατο μετά από τραγικό δυστύχημα βρήκε 50χρονη σε κρεοπωλείο στο Μεσολόγγι. Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια της 17χρονης κόρης της, η οποία νοσηλεύεται με νευρικό κλονισμό.

Η άτυχη 50χρονη καθάριζε μηχανή που κόβει κρέας και, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, μπλέχτηκαν σε αυτό τα μαλλιά της με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Η 17χρονη κόρη που ήταν μπροστά στον τραγικό θάνατο της μητέρας της υπέστη σοκ και αλλόφρων καλούσε τους περίοικους σε βοήθεια. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου με νευρικό κλονισμό.

«Βγήκε η κόρη της έξω και φώναζε βοήθεια. Μπήκαν κάποια άτομα μέσα στο κατάστημα, είδαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν και τελικά ήρθαν διασώστες του ΕΚΑΒ, πυροσβέστες και αστυνομικοί. Την πήγαν στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς είχε γίνει το κακό», ανέφερε γείτονας στην ΕΡΤ.

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης

Στο πλαίσιο των ερευνών για τον τραγικό θάνατος της 50χρονης συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, κατηγορείται για εργατικό ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα θάνατο από αμέλεια.

Πηγή: ΒΗΜΑ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News