Coldplay: Θα γίνουν οι συναυλίες στο ΟΑΚΑ; - Τι ανέφερε η εταιρία

Στον «αέρα» οι δύο συναυλίες των Coldplay στην Αθήνα, εξαιτίας της αναστολής λειτουργίας του ΟΑΚΑ για άγνωστο διάστημα. Η πρώτη ανακοίνωση από τη διοργανώτρια εταιρία.

Όσα θολά ανέφερε τη Δευτέρα (2/10) ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, για το ΟΑΚΑ, δεδομένης της επικίνδυνης κατάστασης του στεγάστρου Καλατράβα, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για τη διεξαγωγή των συναυλιών των Coldplay που έχουν προγραμματιστεί για το διήμερο 8-9 Ιουνίου 2024.

Οι διοργανωτές του τεράστιου αυτού μουσικού event στην Αθήνα θέλησαν, με μια πρώτη ανακοίνωση, να ενημερώσουν όσους έχουν προμηθευτεί ήδη τα εισιτήριά τους για το πώς έχει η κατάσταση, εξηγώντας μεταξύ άλλων ότι και οι ίδιοι ακόμη αναμένουν πληροφορίες για το τι μέλλει γενέσθαι.

«Αγαπητοί Coldplay fans,

Καθώς αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας έχει ενεργή σύμβαση μίσθωσης με την διαχειριστική εταιρεία του ΟΑΚΑ. Η σύμβαση αυτή ούτε έχει καταγγελθεί, ούτε έχει υπαναχωρήσει κάποιος εκ των συμβαλλομένων.

Και εμείς ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ για τις εξελίξεις σχετικά με τη στατική επάρκεια του ΟΑΚΑ.

Αναμένουμε από την εκμισθώτρια εταιρεία επίσημη ενημέρωση εάν θα εκτελεστεί κανονικά η μεταξύ μας σύμβαση, κάτι το οποίο εξαρτάται από τη διάρκεια των εργασιών που θα πρέπει να υλοποιηθούν για να καταστεί ασφαλής ο χώρος.

Μόλις λάβουμε σχετική ενημέρωση θα προχωρήσουμε με τη σειρά μας σε ανακοινώσεις.

Μέχρι τότε, ζητάμε την υπομονή και την κατανόηση σας, καθώς όλοι επιθυμούμε το ίδιο…να δούμε το κορυφαίο συγκρότημα της εποχής του στην πιο φαντασμαγορική συναυλία που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα!

Σας ευχαριστούμε!», ανέφεραν στην ανακοίνωση οι διοργανωτές.

Η σχετική ανάρτηση

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News