Ζεφύρι: Αυτός είναι ο φερόμενος δράστης του φονικού με θύμα 8χρονο παιδί

dolofonos

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις σχετικά με τη σχέση των δύο οικογενειών αλλά και την απροκάλυπτη εγκληματική δράση των δύο φερόμενων ως δραστών.

Σκηνές άγριας δύσης θυμίζουν όσα εκτυλίχθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο Ζεφύρι, έξω από το σπίτι οικογένειας, όπου δύο άντρες άνοιξαν πυρ με αποτέλεσμα να πέσει νεκρό ένα από τα παιδιά της οικογένειας, ηλικίας 8 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το φονικό είναι αποτέλεσμα της αντιπαλότητας της οικογένειας του θύματος με αυτήν των δύο δραστών. Μάλιστα λόγω της τεταμένης ατμόσφαιρας η πρώτη αποφάσισε να εγκαταλείψει για λίγο την περιοχή, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ωστόσο όπως φάνηκε τίποτα δεν είχε ξεχαστεί.

Την ίδια ώρα σοκάρει η αποκάλυψη της μητέρας του 8χρονου, η οποία μη μπορώντας να πιστέψει τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ώρες, αποκάλυψε στο in ότι οι δύο δράστες είχαν βαφτίσει το άτυχο αγόρι.

«Οι ίδιοι το βάφτισαν, οι ίδιοι το σκότωσαν»

«Τους είδα όλους… τους κατάλαβα. Πήρα τα μωρά και τα πήγα μέσα. Μετά ξαναβγήκα έξω, αυτοί κατέβηκαν όλοι κάτω και άρχισαν να πυροβολούν επάνω μας και μετά ήρθαν μπροστά στο σπίτι… είχαν καραμπίνα και πιστόλια… το παιδί το πέτυχαν στο μάτι» περιέγραψε.

Η ίδια ανέφερε πως δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν φασαρίες με τα συγκεκριμένα άτομα.

O φερόμενος δράστης και η πόζα με το πιστόλι

Η μητέρα του 8χρονου ανέφερε πως τα επεισόδια μεταξύ των δύο οικογενειών ήταν συχνά. Μάλιστα οι δύο δράστες δεν δίστασαν να πλησιάσουν πολύ κοντά στο σπίτι και με μία καραμπίνα και πιστόλια να ανοίξουν πυρ.

Το εγκληματικό προφίλ και των δύο είναι ξεκάθαρο καθώς δεν δίσταζαν να ποζάρουν στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης φέροντας πιστόλια επάνω τους.

Επιπλέον ένα βίντεο δημοσιευμένο είκοσι ημέρες νωρίτερα, δείχνει τον έναν από τους δύο φερόμενους ως δράστες να πυροβολεί σε απόσταση αναπνοής το σπίτι της οικογένειας του 8χρονου.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Η επιστροφή της οικογένειας του 8χρονου παιδιού στην περιοχή παραμένει άγνωστο πότε έγινε, ωστόσο εάν κρίνουμε από την κατάληξη δεν άργησε να μείνει κρυφό.

Έτσι το απόγευμα του Σαββάτου, λίγο μετά τις 7, δύο άτομα με δύο οχήματα πέρασαν έξω από το σπίτι επί της οδού Αντύπα και Κάρλα και άρχισαν να πυροβολούν.

Το μικρό παιδί έπαιζε αμέριμνο στην αυλή του σπιτιού και δέχθηκε τα θανάσιμα πυρά. Οι γονείς του βγήκαν έξω έντρομοι και τον βρήκαν αιμόφυρτο.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις και με τζιπ της ΟΠΚΕ Δυτικής Αττικής, το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Οι γιατροί του έκαναν ΚΑΡΠΑ, αλλά δεν μπόρεσαν να το κρατήσουν στη ζωή.

 

ΠΗΓΗ: in.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News