Ισραήλ: Ντοκουμέντα φρίκης από τις εκτελέσεις Ισραηλινών από τη Χαμάς

Εκτελέσεις εν ψυχρώ από την Χαμάς καταγράφονται σε βίντεο ντοκουμέντα που προκαλούν φρίκη σε όλο τον κόσμο.

Γυναίκες και παιδιά μπαίνουν στο στόχαστρο της Χαμάς και τα ντοκουμέντα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας επιβεβαιώνουν την φρίκη που έζησαν οι Ισραηλινοί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA κόβουν την ανάσα τα ντοκουμέντα που έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας και αποτυπώνουν στην κάμερα τη θηριωδία τις πρώτες ώρες της επίθεσης της Χαμάς.

Ένοπλοι της Χαμάς έχουν μπει σε ένα από τα δεκάδες οικήματα, όπου εισέβαλαν το πρωινό της 7ης Οκτωβρίου. Πετούν χειροβομβίδα και ανοίγουν πυρ, με οπλοπολυβόλα και RPG που κρατούν στα χέρια, εναντίον όσων βρίσκονται στο εσωτερικό.

Αργότερα, ισραηλινά ΜΜΕ θα αποκαλύψουν ότι επρόκειτο για μία από τις στρατεύσιμες που δολοφονήθηκαν εκείνη την ημέρα.

Στην πόλη Οφακίμ, 20 χιλιόμετρα από τη Λωρίδα της Γάζας, οι ένοπλοι της Χαμάς κινούνται από σπίτι σε σπίτι, εκτελώντας αμάχους. Καταγράφουν θηριωδίες, που έρχονται τώρα στο φως της δημοσιότητας, με κάμερα Go Pro. Προαναγγέλλουν, μάλιστα, την έναρξη της εγγραφής και καταμετρούν τα θύματά τους.

Δεν έχουν τέλος τα ντοκουμέντα της φρίκης. Σπέρνουν τον θάνατο και αφήνουν σορούς στη μέση του δρόμου, μέσα σε σπίτια, πυροβολούν ακόμη και ηλικιωμένες γυναίκες.

Όσοι μπόρεσαν να γλιτώσουν, κρύφτηκαν ακόμη και μέσα σε ντουλάπες, βγαίνοντας μόνο όταν κατέφθασε ο ισραηλινός στρατός.
Ντοκουμέντα φρίκης με εκτελέσεις, απαγωγές και λεηλασίες

Νέες, αποκαλυπτικές εικόνες από το φεστιβάλ της φρίκης στο νότιο Ισραήλ. Ένας νέος πέφτει στα χέρια μελών της Χαμάς. Τον παίρνουν όμηρο, την ώρα που πυροβολούν στον αέρα. Σαν κι αυτόν, είναι πολλοί εκείνοι που εξακολουθούν να αγνοούνται.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News