Κωνσταντίνος Πλεύρης: Έκπληξη... μεγατόνων από τον πατέρα του πρώην υπουργού - Παντρεύεται πρώην παίκτρια του My Style Rocks

Ο 83χρονος υμνητής της «4ης Αυγούστου», Κωνσταντίνος Πλεύρης επισημοποιεί τη σχέση του με τη 49χρονη τραγουδίστρια που εμφανίζεται στο «Μαγεμένο Αυλό», Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Τα σκαλιά της εκκλησιάς ετοιμάζονται να ανέβουν ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, πατέρας του βουλευτή και πρώην υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, και η ηθοποιός και τραγουδίστρια Γεωργία ή Τζόρτζια Σιακαβάρα. Ο 83χρονος νομικός και πολιτικός, υμνητής της «4ης Αυγούστου», που έχει δεχθεί έντονη κριτική για τις απόψεις και τις θέσεις του, τον τελευταίο καιρό είναι ζευγάρι με τη 49χρονη καλλιτέχνιδα, η οποία έχει ασχοληθεί και με το χώρο της μόδας.

Δεν αργεί ο γάμος

Το ζευγάρι, που κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, βλέποντας ότι ο δεσμός του προχωρά από το καλό στο καλύτερο, σκέφτεται πολύ σοβαρά να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, ο οποίος, μάλιστα, σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός του, δεν θα αργήσει. Λέγεται, μάλιστα, ότι ο Κωνσταντίνος Πλεύρης το έχει ανακοινώσει και στους κοντινούς φίλους του. Όσο για τη διαφορά ηλικίας, αυτό δεν φαίνεται να έχει καμία σημασία για το ζευγάρι, που έχει αποφασίσει να είναι μαζί.

Γεωργία Σιακαβάρα: Ποια είναι η σύντροφος του Κωνσταντίνου Πλεύρη

Η Γεωργία ή Τζόρτζια Σιακαβάρα, εκτός από το καλλιτεχνικό της ταλέντο και τη φωνή της (τραγουδάει ως guest στο «Μαγεμένο Αυλό»), κλέβει την παράσταση με τις εκκεντρικές ενδυματολογικές εμφανίσεις της στις επιδείξεις των Ελλήνων σχεδιαστών, ενώ το 2020 υπήρξε παίκτρια του «My Style Rocks» με την πιο ανατρεπτική εμφάνιση.

Η ομολογουμένως εντυπωσιακή γυναίκα έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων σε αγγλόφωνο κολέγιο. Έχει τελειώσει αισθητικός σε ΙΕΚ και στα 43 της σπούδασε υποκριτική. Στα δεκαεννιά της πήγε σε πρακτορείο μοντέλων κι έκανε πολλές διαφημίσεις, κυρίως ως μοντέλο χεριών και ποδιών. Στα είκοσί της ξεκίνησε το τραγούδι και ασχολήθηκε με αυτό για περίπου δεκαπέντε χρόνια. Το σταμάτησε όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, λόγω προβλήματος που εμφάνισε στη φωνή της από τη στενοχώρια.

Η Γεωργία Σιακαβάρα έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως: «Μοντέρνα οικογένεια», «Καλές δουλειές», «Μάνα X ουρανού», «Οι συμμαθητές», «Τρίχες» κ.ά. Παρουσία έχει και στο θέατρο, όπου έχει συμμετάσχει στην κωμωδία «Σπερματοζωάρια», στη μουσικοχορευτική παράσταση «Victory» κ.ά. Στον κινηματογράφο έχει συμμετάσχει στις ταινίες «Luton», «Νορβηγία», «Μαριονέτες» και «Amore mio». Την έχουμε δει, επίσης, στα διαδικτυακά σίριαλ «Σ’ αγαπώ, πάρκαρε» και «Yia Yi Yio».

Το τροχαίο που κόστισε τη ζωή της Νίκης Λύτρα

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης πριν από τρία χρόνια έχασε τη γυναίκα του Νίκη Λύτρα σε τροχαίο δυστύχημα. Στο τροχαίο έχει αναφερθεί και ο γιος της, Θάνος Πλεύρης: «Καθώς η μητέρα μου ήταν υγιέστατη κι ενώ είχε βγει να περπατήσει, παρασύρθηκε από όχημα και τελικά έχασε τη ζωή της. Από τη μια πλευρά είναι σοκαριστικό να πληροφορείσαι ότι από τη μια στιγμή στην άλλη κινδυνεύει η ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου, αλλά από την άλλη και εγώ και η αδελφή μου προετοιμαστήκαμε, καθώς για περίπου ένα μήνα βρισκόταν διασωληνωμένη από το ατύχημα. Στη μητέρα μου, Νίκη, οφείλω κατά πολύ και την προσωπικότητα και το χαρακτήρα μου και σίγουρα η απώλεια της μάνας είναι κάτι συγκλονιστικό, όποτε και να γίνει, πόσω μάλλον όταν έρχεται αναπάντεχα, χωρίς να είσαι προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο. Από τη μία πλευρά χαίρομαι που θυμάμαι τη μητέρα μου μέχρι την τελευταία στιγμή υγιή και ακμαία, αλλά θλίβομαι γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, διότι θεωρώ ότι είχε πολύ καλά, ποιοτικά χρόνια μπροστά της».

Πηγή: parapolitika.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News