Open: Εξελίξεις στη διοίκηση - Η στάση του Ιβάν Σαββίδη και οι σχεδιασμοί

EUROKINISSI

Αναγνωριστική διαδικασία για εμπλοκή του Δημήτρη Μελισσανίδη στο Open.

Πολύ πιο άμεσες από ό,τι αναμενόταν είναι πιθανό να καταστούν οι εξελίξεις γύρω από το διοικητικό μέλλον του Open, µε φόντο τη δεδομένη επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη είτε να κάνει ένα βήμα πίσω είτε να απεμπλακεί πλήρως (αν συντρέξουν οι κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις) από την ενασχόλησή του µε το εγχώριο μιντιακό τοπίο.

Οπως έγραφε η στήλη ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, φαίνεται να υπάρχει εκ νέου κινητοποίηση γύρω από το θέμα αυτό, µε τους συνεργάτες του επιχειρηματία να ιχνηλατούν εκ νέου το τοπίο για πιθανή πώληση μειοψηφικού και του πλειοψηφικού πακέτου του καναλιού της Παιανίας.

Η φημολογία για τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Το νέο όνομα που προστέθηκε στην αλυσίδα των σχετικών σεναρίων είναι αυτό του επιχειρηματία ∆ημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος µε αργά, αλλά σταθερά βήματα επιδιώκει να διευρύνει το πεδίο της εμπλοκής του στα media. Μετά την απόκτηση της «Ναυτεμπορικής», τη δημιουργία διαδικτυακού τηλεοπτικού διαύλου, καθώς και την αναζήτηση περιφερειακής συχνότητας για να εκπέmψει το ιντερνετικό του εγχείρημα, ο επιχειρηματίας φέρεται να έχει µπει σε mια αναγνωριστική διαδικασία για το ενδεχόμενο εμπλοκής του στο Open, προοπτική που, όπως λένε οι γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις, έχει ήδη ιχνηλατηθεί μεταξύ των δύο πλευρών.

Η φημολογία αυτή φαίνεται να εντείνεται και µε φόντο την ποδοσφαιρική επαναπροσέγγιση των διοικήσεων της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, όπως αυτή διεφάνη µέσω της συναίνεσης που αμφότερες οι ΠΑΕ παρείχαν για την επιλογή του νέου αρχιδιαιτητή, Πίτερ Φρόιντφελντ. Οπως και να έχει, το θέµα του τηλεοπτικού σταθμού του Ιβάν Σαββίδη έχει ενδιαφέρον ανεξαρτήτως της πιθανότητας να υπάρξουν βήματα παραπέρα, καθώς καταδεικνύει πιθανές προθέσεις και γενικότερους επιχειρηματικούς σχεδιασμούς.

Πηγή: parapolitika.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News