ΣΥΡΙΖΑ: «Χαμός» στο Twitter με το φιλί Κασσελάκη - Αχτσιόγλου

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους εναγκαλισμούς του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, με τη βουλευτή του κόμματος Έφη Αχτσιόγλου, με την οποία αναμετρήθηκε στις εσωκομματικές εκλογές.

Φιλιά και χειραψίες αντάλλαξαν το βράδυ της Πέμπτης 26/10, στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ, , ο Στέφανος Κασσελάκης και η Έφη Αχτσιόγλου, με φόντο την τεταμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους εναγκαλισμούς του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, με τη βουλευτή του κόμματος Έφη Αχτσιόγλου, με την οποία αναμετρήθηκε στις εσωκομματικές εκλογές.

Προηγουμένως η Έφη Αχτσιόγλου είχε απευθύνει κείμενο στον Στέφανο Κασσελάκη, υπογεγραμμένο και από τους κ.κ. Χαρίτση και Ηλιόπουλο, με το οποίο επισήμανε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπό διάλυση» και καλούσε σε συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, ώστε να επικρατήσουν ψυχραιμότερες σκέψεις και να αποφευχθούν οι διαγραφές.

Το φιλί του Στέφανου Κασσελάκη και της Έφης Αχτσιόγλου σχολιάστηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, από τους χρήστες της πλατφόρμας X (πρώην Twitter).

Πηγή: parapolitika.gr

 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News