Βραζιλία: Η στιγμή που 23χρονη βιντεοσκόπησε το φίλο της να την πυροβολεί

Μία 23χρονη κινηματογράφησε τον φίλο της να την σημαδεύει με το όπλο του και στη συνέχεια να την πυροβολεί, καθώς το βίντεο έφτανε στο τέλος του

Εξαιρετικά τρομακτική είναι η στιγμή που μία νεαρή γυναίκα από την Βραζιλία, κινηματογράφησε τον φίλο της να την σημαδεύει και να την πυροβολεί. Ο ίδιος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι την πυροβόλησε ένας άνδρας με μοτοσικλέτα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Daily Mail, τα δραματικά πλάνα δείχνουν τον Diego Fonseca, 27 ετών, να στέκεται κοντά σε ένα παράθυρο και να σημαδεύει με το όπλο την Ielly Alves, 23 ετών, σε μια κατοικία στην πόλη Jataí το προηγούμενο Σάββατο.

Τι δείχνει το βίντεο

Τα πλάνα δείχνουν μάλιστα τον Fonseca να την σημαδεύει και εκείνη να του λέει: «Κάντο! Ουάου, είναι τόσο ωραίο». Ο φίλος της, στη συνέχεια την πυροβολεί και η Alves πέφτει στο πάτωμα λίγες στιγμές πριν τελειώσει το βίντεο.

Μετά από όλα αυτά, ο Fonseca την πήγε στο Hospital des Clinicas, όπου υπέκυψε στα τραύματα της πριν προλάβουν οι γιατροί να την περιποιηθούν.

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στην σύλληψη του συντρόφου της

 

Τι είπε στις αρχές

Οι αρχές κλήθηκαν στο ιατρικό κέντρο και πήραν κατάθεση από τον Fonseca, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δύο άτομα σταμάτησαν κοντά τους με μοτοσικλέτα και ότι ο ένας από αυτούς πυροβόλησε δύο φορές, χτυπώντας την Alves, όπως μετέδωσαν τα τοπικά ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Οι αστυνομικοί που έκαναν την έρευνα παρατήρησαν ότι αυτά που έλεγε είχαν πολλές αντιφάσεις και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου αναθεώρησαν το κινητό τηλέφωνο του Άλβες και ανακάλυψαν το βίντεο με τους πυροβολισμούς. Ο Fonseca συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας. Το όπλο του, ένα πιστόλι διαμετρήματος 380, βρέθηκε κοντά στο σημείο όπου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του έξω από το νοσοκομείο.

Τι ανέφερε η μητέρα της

Η μητέρα της Alves δήλωσε στο βραζιλιάνικο πρακτορείο ειδήσεων G1 ότι ο Fonseca την πλησίασε και υποσχέθηκε να βρει τους δολοφόνους. «Έμαθα ότι βρισκόταν στο νοσοκομείο μέσω αυτού», δήλωσε η Olesiane Alves. «Στο ιατρικό κέντρο, με αγκάλιασε» και είπε: «Πεθερά, όποιος της το έκανε αυτό θα πληρώσει.»

Είπε ότι έβγαιναν μαζί για ένα χρόνο και επτά μήνες και ότι η κόρη της ήθελε να φύγει από τη σχέση. Η Olesiane Alves θυμήθηκε ότι η κόρη της της είπε λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί ότι επρόκειτο να χωρίσει με τον Fonseca επειδή δεν επρόκειτο να «λειτουργήσει».

Είπε ότι η κόρη της ετοίμασε ένα γεύμα για τον φίλο της και της είπε: «Μαμά, πάω εκεί και θα επιστρέψω σύντομα». Η Olesiane Alves υπενθύμισε ότι η κόρη της μπήκε και πέρσι στο νοσοκομείο μετά από παλιότερη επίθεση του Fonseca – της έγιναν ράμματα στο χέρι.

 

Δείτε το βίντεο

https://www.in.gr/

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News