Χάρης Δούκας: Ο δήμαρχος Αθηναίων έκανε το επόμενο βήμα με την 28χρονη σύντροφό του - Ποια είναι η Γεωργία Πολυτάνου

Ποια είναι η νεαρή γυναίκα που στέκεται στο πλάι του νέου Δημάρχου Αθηνών.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, φαίνεται πως έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση με την 28χρονη σύντροφό του. Ποια είναι η Γεωργία Πολυτάνου;

Σύµφωνα µε πληροφορίες της εφημερίδας «Secret» και το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη, ο Χάρης Δούκας και η διεθνολόγος µένουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η μεγάλη διαφορά ηλικίας τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι κρατάει χαµηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ενώ, σύµφωνα µε το ίδιος ρεπορτάζ δεν έχουν ακόµη αποφασίσει πότε θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μπορεί να ζουν τον έρωτά τους, ωστόσο λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών τους ο γάμος δεν είναι κάτι που είναι στα άμεσα σχέδιά τους και θέλουν, όταν γίνει, να τον απολαύσουν µαζί µε αγαπηµένα τους πρόσωπα. Η Γεωργία Πολυτάνου θαυµάζει τόσο πολύ τον µέλλοντα σύζυγό της, που αρκετές φορές στα social media αναρτά οµιλίες του.

Είναι η γυναίκα που στέκεται πλάι στον νέο δήµαρχο της Αθήνας. Την Κυριακή το βράδυ, µετά την ανακοίνωση των αποτελεσµάτων των αυτοδιοικητικών εκλογών, πολλοί πρόσεξαν µια µελαχρινή καλλονή πίσω από τον νέο δήµαρχο Αθηναίων, αλλά κανείς δεν κατάλαβε ποια ήταν, καθώς δεν είχε γίνει γνωστό ότι πρόκειται για την σύντροφό του.

Χάρης Δούκας και Γεωργία Πολυτάνου

Ποια είναι η Γεωργία Πολυτάνου;

Η Γεωργία Πολυτάνου είναι μια πολύ δυναμική και μορφωμένη γυναίκα, η οποία καθ’ όλη τη διάρκεια των εκλογών στάθηκε βράχος στο πλευρό του συντρόφου της, και μάλιστα απόλυτα διακριτικά.

Η Γεωργία Πολυτάνου γεννήθηκε στις 11/08/1995 στο Μαρούσι Αττικής. Εισήλθε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2013, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών. Το 2019 συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης με τίτλο «Energy: Strategy, Law and Economics».

Ασχολείται με θέματα ενεργειακής ασφάλειας κυρίως στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και επικεντρώνεται σε πολιτικές κρατών και εταιρειών. Μιλάει πέντε γλώσσες (ισπανικά, αγγλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και ιταλικά)

Αξίζει να σημειωθεί ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου η Γεωργία δεν έλειψε ούτε λεπτό από το πλευρό του συντρόφου της, ούτε και από τις γειτονιές της Αθήνας.

Η όμορφη 28χρονη εξακολουθεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα media, ενώ στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram οι αναρτήσεις της παραμένουν ιδιωτικές, αφού μπορούν να τις δουν μόνο όσοι την ακολουθούν.

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News