Στέφανος Κασσελάκης: Ζαλίζει η θέα και το ενοίκιο του υπερπολυτελούς διαμερίσματος του

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρήκε το σπίτι που καλύπτει τις απαιτήσεις του με το διαμέρισμα να έχει θέα και ενοίκιο που κόβουν την ανάσα.

Εικόνες από το πολυτελές διαμέρισμα που μένει ο Στέφανος Κασσελάκης δημοσιοποιήθηκαν στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου Live news την Τετάρτη 22/11.

Το συγκεκριμένο διαμέρισμα βρίσκεται στο Μετς, μια από τις πιο όμορφες και ακριβές γειτονιές στην Αθήνα. Απαραίτητη προϋπόθεση για τον Στέφανο Κασσελλάκη ήταν να «βλέπει» το σπίτι την Ακρόπολη.

«Ανοίξτε τα στόρια σε ένα μαγευτικό αθηναϊκό τοπίο που κόβει την ανάσα . Κάπως έτσι σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του, το «The One Acropolis» το πολυτελές, αριστοκρατικό και μοντέρνο κτίριο, στην καρδιά της Αθήνας, με θέα φυσικά την Ακρόπολη και τον Εθνικό Κήπο”», γράφει στο in.gr.

«Ένα εμβληματικό καταφύγιο για τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες του κόσμου που επιθυμούν να βιώσουν την πολυτέλεια και την άνεση στο έπακρο». Κάπως έτσι περιγράφεται η εμπειρία διαμονής στο επταώροφο κτίριο, με τις εικόνες από το εσωτερικό των υπερπολυτελών δωματίων να μιλούν από μόνες τους», σύμφωνα με το in.gr.

Το project του συγκεκριμένου σπιτιού ολοκληρώθηκε το μεταξύ 2020 και 2021 έχει θέα ολόκληρη την Αθήνα. Από τον Παρθενώνα μέχρι τον Σαρωνικό.

Κάθε κοινός θνητός θα μπορούσε να ζήσει για λίγο το όνειρο καθώς η τιμή για ημερήσια μίσθωση ξεκινά από 118 ευρώ και μπορεί να φτάσει έως και τα 990 ευρώ ενώ στην περίπτωση που θέλει κανείς να προβεί σε μηνιαία μίσθωση το κόστος ξεκινά από τις 5.399 ευρώ και φτάνει έως τις 28.424 ευρώ, όπως αναφέρει και το in.gr.

Πηγή: in.gr

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News