Ταμίλα Κουλίεβα: Η σχέση και ο χωρισμός από τον Γρηγόρη Καραντινάκη και ο 32χρονος γιος τους Στέφανος

Η γνωστή ηθοποιός συνεργάζεται φέτος στο θέατρο με τον σκηνοθέτη πρώην σύζυγό της.

Η Ταμίλα Κουλίεβα υπήρξε για 30 χρόνια παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Γρηγόρη Καραντινάκη. Μια σχέση ζωής με πολλές διακυμάνσεις μέσα στα χρόνια που ξεκίνησε από τη γνωριμία τους στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας, συνέχισε με τον γάμο τους και τον ερχομό του γιου τους Στέφανου και την επιστροφή στην Ελλάδα.

Έπειτα από 30 χρόνια μαζί, η Ταμίλα Κουλίεβα με τον Γρηγόρη Καραντινάκη πήραν την απόφαση να χωρίσουν, αλλά παραμένουν οικογένεια ο ένας για τον άλλον και φέτος συνεργάζονται και στην παράσταση «Ο Σεργκέι είναι και πολύ βλάκας», στην οποία εκείνη έχει αναλάβει τον σκηνοθετικό ρόλο.

Ο γιος που απέκτησαν η Ταμίλα Κουλίεβα και ο Στέφανος Καραντινάκης

Ο 32χρονος Στέφανος Καραντινάκης έχει επιλέξει μια διαφορετική καριέρα από εκείνη των γονιών του. Σπούδασε στο Πολυτεχνείο Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και είναι 32 χρονών. «Προσπαθώ να συνειδητοποιήσω την ηλικία του Στέφανου για να καταλάβω πού βρίσκομαι κι εγώ ηλικιακά, αλλά και για να μπορώ να τον σκέφτομαι και να του συμπεριφέρομαι σαν να είναι ένας ανεξάρτητος άνθρωπος, που είναι.

Ο Στέφανος ήρθε στη ζωή τους με έναν τολμηρό τρόπο για εκείνη την εποχή, αφού η Ταμίλα Κουλίεβα είχε γεννήσει στο σπίτι, μέσα στο νερό, σε μια εποχή που κάτι τέτοιο ήταν ακόμη άγνωστο στο ευρύ κοινό. «Μοιραστήκαμε αυτή την εμπειρία με τον πατέρα του», ανέφερε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη».

Ο χωρισμός με τον Στέφανο Καραντινάκη

«Πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να παίρνουν αποφάσεις θαρραλέα και να σκέφτονται πάνω από όλα το δικό τους καλό. Δηλαδή αν θα είναι καλύτερα σε σχέση ή αν δεν είσαι καλά, νομίζω ότι δεν βοηθάς και το παιδί σου. Έχουμε πολύ καλή φιλία, συνεργασία, αγάπη, αισθάνομαι οικογένεια με τον πατέρα του Στέφανου», εξομολογήθηκε ακόμα η ηθοποιός για τον χωρισμό της.

Πηγή: okmag.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News